İçinizde Birşey kalmasın..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
---> İçinizde Birşey kalmasın..

Abim'e akşam bana yemek ısmarla dedim ''bugün dayak yemek için güzel bir gün değil mi'' dedi ne demek istedi ki :kikiki:

hayat sinüsoidal bir eğri gibi, birgün pozitif bölgede olurken başka birgün negatif sularda oluyorsun.

''abla senin kapşonunu yiyim'' ufacık velet bana asıldı yaa hahaha

Gürül gürül geçip gidiyorsun yanımdan. Hangi dert gelirse gelsin. Sürükleyip götürüyorsun akıntınla ve ben elim çenemde. Bir köşede sessizce izliyorum seni. Belki bir gün durursun. Belki bir gün durulursun. Sen bilmiyorsun ama. Çoşarken hep üzerime hüzün sıçratıyorsun.

C.Yılmaz

Yağmur yağmur...
Kirpiklerimde ve hatta göz bebeklerimde
Islatabilirler istedikleri kadar
Bu yağmurlar beni
Sensiz ıslanmaz yüreğim...
°C.Yilmaz

8 yıldır benimle olan kedim :love3: gölge :love3: 3 gün önce öldü mutsuzum birazda korkmaya başladım sanki hala eyrafımda geziniyor

sinüs eğrisinin pozitif bölgesindeyim ancak genlik düzeyi düşük.

8 yıldır benimle olan kedim :love3: gölge :love3: 3 gün önce öldü mutsuzum birazda korkmaya başladım sanki hala eyrafımda geziniyor

Basin sagolsun. Evde olan hayvan oldumu etkisi cok kotu oluyor ki 8 yil az bir zaman degil. Cok zor olacak alismak.
Benim kusum gideli 20 yil olacak neredeyse hala ozluyorum ve unutamadim.
Kucuktumde ozamanlar.

Babamla ugrasmasini seviyorum. Oda benimlw cok ugrasiyor. Sabah uyanir uyanmaz birbirimize catiyoruz. Gece yatana kadar :) canim babam.
Ya beni yanindan ayirmiyor :) eee en kucuk biricik kizindan ayrilacak ya ondan olsa gerek.
Babamla sakalasmak hosuma gidiyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri