İçinizde Birşey kalmasın..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
---> İçinizde Birşey kalmasın..

[MENTION=162440]Mirelle[/MENTION] . bana bi şarkı armagan ettin ve ben daha önce hiç duymadıgım bu grubun müptelası oldum gece gündüz onları dinliyorum. Neredeyse bütün albümlerindeki bütün sarkıları dinledim. ve hepsine bayıldım. Huzuru yeniden keşfettim. Şarkıarın derinliginde kayboldum bir hayalin icinde gibi. İşin ilginci hepsinin sonunda tuhaf bir şekilde gülümsüyorum.

beğendiğine çok sevindim canım kardeşim benim. sen huzur bulduysan ne mutlu bana. :) fakat bir şey soracağım, bahsettiğin "faun" grubu mu?

Off off bir zamanlar yasadigim sendromlari (o yaslardayken) simdi baskalarinda okuyorum ve eski gunlerimi hatirliyorum ve neler hissettiklerini cok iyi anliyorum.

Bardağın dolu tarafı

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Doğum günün kutlu olsun güzel yürekli insan...

“Otuzlardan sonra anladığım bir şey. Bir kere daha söylemiştim aslında, onun arkasındayım hala; mutluluk galiba mutsuzluğa alışma hali. Kardeşim biz bu dünyada mutsuz olacağız bu kesin. Çünkü bizi mutsuz edecek birileri çıkacak, sen ne yapmaya çalışırsan çalış, buna engel olamayacaksın, dediğin zaman tamamdır. Bence mutluluk bu.” (Nejat İşler)

sigortta yapmıs maaas bellı olmus galıba :s

ugun cok yoruldum nobet vs para ıslerı de benı cok zrluyor elalemden para ıstemesı ne kadar da zor

cocuklar yazı yazarkeen arada kacamak yapmak bana da ıyı geldı :s yoksa cok gerıldımmmmmmmmmmmmmmm

Benim başarılarımı ailene kendin yapıyor gibi anlatan sefil insan. Kıskanıyorsun demi evet.
Allah yukarda emek hırsızına en büyük tokatı o atar. (bURADAKİ BİRİ DEĞİL YANLIŞ OLMASIN)

offf çok geveze ya çok ayıp olur diye ses etmiyorum ama bunalttın resmen :M

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri