İçinizde Birşey kalmasın..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
---> İçinizde Birşey kalmasın..

Yolunu kaybedip dünyaya düşmüş bir meleksin. Bana beni sevme diyorsun, yok böyle bir şey.

Allahım niye böyle oluyor niyee yaa :( karanlıklar icinde kaybolmama çok az kaldi lanet olsun

1488055_607864389280677_1648851433_n.jpg

Çok mu çok sevimlisiniz? :eda:

bir haftadır aglıyorum annemin halini gördükçe bugün doktora kontrole götürdügümde durumu iyiye gidiyo ilaç iyi gelmiş demesi beni dünyanın en mutlu insanı yaptı yüce rabbim kimsenin annesine hastalık vermesin şu an o kadar mutluyumki rabbim annemi benim yanımdan ayırmasın

bir haftadır aglıyorum annemin halini gördükçe bugün doktora kontrole götürdügümde durumu iyiye gidiyo ilaç iyi gelmiş demesi beni dünyanın en mutlu insanı yaptı yüce rabbim kimsenin annesine hastalık vermesin şu an o kadar mutluyumki rabbim annemi benim yanımdan ayırmasın

Amin canım benimmmmm. Benim annemde ameliyat olacak. Yanında olamayacağımm :uzgunkiz::uzgunkiz: Çok üzülüyorum.

[MENTION=156057]sevdaseli[/MENTION] hayirdir canim ne oldu annene? Cok gecmis olsun bitanem. Gecmis galiba ALLAHin izniyle.
Hayirdir canim?

[MENTION=156057]sevdaseli[/MENTION] hayirdir canim ne oldu annene? Cok gecmis olsun bitanem. Gecmis galiba ALLAHin izniyle.
Hayirdir canim?

[MENTION=151958]yesil83[/MENTION]

bitanem annem panik atak astım guatır sinüzit menüsküs

rahatsızlıkları olan biri grip oldu doktoragötüremedim evdetedavi olmaya çalıştı 15gün sürdü kötüleşti iyice zorla götürdüm astım atagı dedi tamamen tıkanmış cumartesiye kadar kullancagı ilaç verdicumartesi bakıcam gerekirse yatırcam demişti şükürler olsun iyiye gidiyo dedi düzeliyo çok şükür neden daha önce gelmedin dedi kızdı doktor

[MENTION=156057]sevdaseli[/MENTION] ALLAH sifalar versin canim.
[MENTION=158527]Puurple[/MENTION] canim hayirdir annen neden amaliyat olacak?
ALLAH butun hastalara sifalar versin.

[MENTION=151958]yesil83[/MENTION] Göğüs kanseri süphesinden dolayı kitle alınacak. Risk bende de var. Napcam bilmiyorum :( Allah büyük...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri