İçinizde Birşey kalmasın..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
---> İçinizde Birşey kalmasın..

Yeni yıldan pepsi, cips, cep telefonu, sağlık ve bir üniversite diliyorum. :M
Dünya Barışı olmayacağına göre, tüm dünya içinde biraz merhamet ve vicdan vermesi çok cömertce olurdu. :M

@Mirelle bana ayakkabı kutusu demeyin, genetik olarak sülalemizin çok eğlenceli bi soya sahip oldugunu kanıtladık son 1 hafta. xD

Annemle Babamın yanına gittim ve yeni ayakkabımı gösterdim ayağımda, babaaa ayakkabıma bakınca ilk aklına ne geliyooo? :eda: dedim çok sevimli bi şekilde, Ayakkabı Kutusu geliyo dedi la adam. dsgfdg

Dün gece okul harçlığımı verirken annem ayakkabı kutusunun içine 5 tl koymuş geliyor odama, al hadi dedi uzatıyor gülüyo falan, ayakkabı aldılar sandım bana bende. :M Açtı 5 tl çıktı kahkaha atarak gidiyolar. :I Hey Allam.

TV'nin fişini çekip, markete gelen gazeteleri yakmayı planlıyorum direk ki alamasınlar. Hayır yani gündemden etkileniyorlar. Hassas Halkız biz. :I

Son düzenleme:

Tek spor mod olduğum için bu ay hem kötü hemde en iyi süper mod olucam çok değişik bir duygu xD

Tarihler arasında fark var. Bir bilgi karmaşası var sanırım :S Anlamadım.

@Mirelle bana ayakkabı kutusu demeyin, genetik olarak sülalemizin çok eğlenceli bi soya sahip oldugunu kanıtladık son 1 hafta. xD

Annemle Babamın yanına gittim ve yeni ayakkabımı gösterdim ayağımda, babaaa ayakkabıma bakınca ilk aklına ne geliyooo? :eda: dedim çok sevimli bi şekilde, Ayakkabı Kutusu geliyo dedi la adam. dsgfdg

Dün gece okul harçlığımı verirken annem ayakkabı kutusunun içine 5 tl koymuş geliyor odama, al hadi dedi uzatıyor gülüyo falan, ayakkabı aldılar sandım bana bende. :M Açtı 5 tl çıktı kahkaha atarak gidiyolar. :I Hey Allam.

TV'nin fişini çekip, markete gelen gazeteleri yakmayı planlıyorum direk ki alamasınlar. Hayır yani gündemden etkileniyorlar. Hassas Halkız biz. :I

ahahahah :D ben anneni de babanı da çok sevdim. :D çok tatlılar. :D

Oylamalarda sadece tek üye ismi yazmak fena ya.. :)

Birinden hoşlanıyorum..O bunu hissettikten sonra benden uzak duruyor resmen, sanki bir şey yapmışım gibi umursamıyor..Ne kadar kötü hissettirdiğini biliyor mu acaba..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri