---> İçinizde Birşey kalmasın.. Gülmek için arabesk rapi bi ben mi dinliyorum acaba xD
Farkedmez Tanrı TÜRK'ü Korusun! Kayıtlı Üye 25 Ara 2013 #3,721 ---> İçinizde Birşey kalmasın.. Gülmek için arabesk rapi bi ben mi dinliyorum acaba xD
BadMatmazel توغبه Prenses 25 Ara 2013 #3,722 ---> İçinizde Birşey kalmasın.. XPeke' Alıntı: afiyet olsun .... yaa baglantı kopuyo bende sendede oluyo mu ? Genişletmek için tıkla ... Aynen bendede öyle oldu -.- uyumaya gittim bende napiyim
---> İçinizde Birşey kalmasın.. XPeke' Alıntı: afiyet olsun .... yaa baglantı kopuyo bende sendede oluyo mu ? Genişletmek için tıkla ... Aynen bendede öyle oldu -.- uyumaya gittim bende napiyim
M Moreas Bayan Üye 25 Ara 2013 #3,723 ---> İçinizde Birşey kalmasın.. Kilo verip duruyorum ben. Saçlarım da dökülüyor. Bu şehir yaramadı bana.
---> İçinizde Birşey kalmasın.. Kilo verip duruyorum ben. Saçlarım da dökülüyor. Bu şehir yaramadı bana.
M Moreas Bayan Üye 25 Ara 2013 #3,725 ---> İçinizde Birşey kalmasın.. İçimde çok şey var. Hangi birini yazacağım ki.
Deniz kızı Bayan Üye 25 Ara 2013 #3,726 ---> İçinizde Birşey kalmasın.. Birak pesimi de diyemiyorum ki.
Silencio Kayıtlı Üye 25 Ara 2013 #3,728 ---> İçinizde Birşey kalmasın.. Denizli Milletvekili Nihat Zeybekçi Ekonomi bakanı olmuş ? ? ? ? ? ? ? Hahahahahahahahhahahahahah
---> İçinizde Birşey kalmasın.. Denizli Milletvekili Nihat Zeybekçi Ekonomi bakanı olmuş ? ? ? ? ? ? ? Hahahahahahahahhahahahahah
InnoCence ÜLKÜ & UMAY Webmaster Prenses 25 Ara 2013 #3,730 ---> İçinizde Birşey kalmasın.. Mobilya bakma işinide bugün bitirdik :R Hafta Sonu Alacağız İnşallah
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 26 Ara 2013 #3,731 ---> İçinizde Birşey kalmasın.. anneee bes dk daha demek ıstıorum
yesil83 Bayan Üye 26 Ara 2013 #3,733 ---> İçinizde Birşey kalmasın.. Bugun keyfim yerinde... Askim zammini almis. Kartvizitini bastirmis yarin alacak Ins. Iyi bir hayatimiz olur. Dugun salonuda tamam simdi balayi icin yer bakiyor.
---> İçinizde Birşey kalmasın.. Bugun keyfim yerinde... Askim zammini almis. Kartvizitini bastirmis yarin alacak Ins. Iyi bir hayatimiz olur. Dugun salonuda tamam simdi balayi icin yer bakiyor.
sEmih Kayıtlı Üye 26 Ara 2013 #3,734 ---> İçinizde Birşey kalmasın.. Uyarılar Pek Dikkate Alınmıyorsa Yapacak Birşey yok.
Silencio Kayıtlı Üye 26 Ara 2013 #3,737 ---> İçinizde Birşey kalmasın.. Özledim seni denizli, ege....
M Moreas Bayan Üye 26 Ara 2013 #3,740 ---> İçinizde Birşey kalmasın.. Tek eğlencemiz oyun havası ile oynamak hobaa