İçinizde Birşey kalmasın..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
---> İçinizde Birşey kalmasın..

[MENTION=81564]By SerhaT[/MENTION] actigin konuyu bulamadim. Belki silinmistor belki yanlis baslikta aradim bilemiyorum ama bulamadim. Hoca efendinin bedduasini dinledim ama hukumeti hedef gosteren bir beddua degildiki.
Bende amin dedim duasina..
Hoca efendi...

Yolsuzluk yapilissa islam ve modern kanunlarina karsi cikilsa evlerine ates dussun. Bunu biz yapmissak bizim ocagimiza ates dussun eger iftira ise iftiracilarin ocagina ates dussun demis.

Bu bedduada birsey yok

Hangi partili olursa oksun hangi birey olursa olsun kim tr icin bir kotuluk yapmissa ates onun ocagina dussun.. amin..
Hoca efendinim bedduasida hakszilik edene gitmis illa ona buna degil.
Cok ici yanmis olmali.

Doğrudan hükümete etmiyor zaten ablacım dolaylı yoldan hükümete gidiyor o beddua..Hepsini geçtim yakışır mı bir müslümana beddua açmak?

Ne değişti be hocam?

[MENTION=81564]By SerhaT[/MENTION]
Suclu kimse onu bulsun beddua diyor binevi. Ben hukumete dolayli yada degil oyle gormedim acikcasi.
Suclu kimse onun ocagina ates dussun diyor. Boyle beddua ancak cani cok yanan eder.

Neyse canim ALLAH herkesi iyi etsin. Uzuluyorum acikcasi bu durumdan

Icimdekini soylesemmi soylemesemmi ? Uff icimde kipir kipir ama gerek ypk soylemeye bosver... herkes kendi bilir. Ee arkadanda soylemesini sevmiyorum.. aman bosver takma kafana.. tek dert o oksun ki dertte degil zaten. Coluk cocukla ugrasmayayim bosuna... yok demicem herkesin kendi dusuncesi fikri karekteri...
Sadece cesurca bana demelerini isterdim dertleri neyse... ay tamam sustum icimdeki ses :)

içimde tarif edemediğim bir mutluluk var ve bu bana huzur veriyor. :)

vtzbb.png
[/url][/IMG]​
vtzch.png
[/url][/IMG]
vtzdc.png
[/url][/IMG]​

En özel kutlamam.

Taare Zameen Par (Her Çocuk Özeldir) Aamir Khan'dan harika bir film daha..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri