İçinizde Birşey kalmasın..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
---> İçinizde Birşey kalmasın..

Tabi. İstediğiniz psikolog olsun [MENTION=162261]XPeke[/MENTION] [MENTION=161875]BadMatmazel[/MENTION] :)

Gecmis olsun. Bu ne igneleri ya... çocukken dojtorun verdigi igneler azalsin diye kirardik caktirmadan :)))

"Artık İslam’la vedalaşmak gerekir; çünkü ümmet Yezit gibi bir yöneticiye duçar olmuştur." İmam Hüseyin

" Kimseyi kırmayayım diyorum,

Bir de bakıyorum kendim paramparçayım.. "

son bi şans istiyorum sevdiğim adamdan sence bana o son şansı verEcek mi ? İSTEYEREK ? [MENTION=144569]C'abonBô[/MENTION]

Turkiye 2. Bir abdulhamit vakkasina izin vermeyecek. Devlet icinde devlet olmaz.
Sadece hukumeti yikmak ugruna birnevi Tirkoyenin hayatoyla oynuyorlar.
Madem hukumeti yikmak istiyorsuniz.
Projeler uretin halka sunun. Hukumetin basina gecince şu şu projelerim var bunlari yapicam desin. Halkta onlari secsin .ama tabi proje uretmen bunlari yapicam diye vaad etmek zor is. Ugrastirici ve calisma gerektiren bir is. Iftira atip hukumeti yikmak daha pratkk daha kolay.
Abd nin turkiye sorustirmalariyla ne alakasi var.
Kilicdaroglu bosuna abd ye gitmemis demekki...
Tabi abd nim kopegi olmadigi icin abdninde isine geliyor parmagini sokuyor.

Kilicdaroglunda gezi parkindaki sevinc ve mutluluk var. Ama a plani islemedi b plani hic islemeyecekm

Adamlara hayret ediyor kisisel siyasal bir cikar ugruna ulkenin batmasi bile umurunda degil.
Devlet icinde devlet olusmasi sadece akp doneminde degil akp indigi zaman hangi parti olursa olsun hukumetin basima gectiginde onlarin icraatlarinoda islerine gore bozacaklar.

Bakanlar istifa etmedigi ve ihrac edilmedigi icin kuduruyorlar.
Kudursunlar. TURKIYENIN aleyhine kim ne is yapiyorsa hangi siyasal kurum asgeri kurum veya sivil olursa olsun ALLAH onu/ onlari kahru perisan etsin. ALLAH firsat vermesin

Bu oyunda bozulur... uzun surmez.

Kendisi uyuduğunda çıt çıkmayacak ama biz uyuduğumuzda bağıracak çağıracak yok öyle bir dünya. Sinir etti oda arkadaşım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri