---> İçinizde Birşey kalmasın.. çokta umrumdaydı ya
parasite Kayıtlı Üye 7 Ara 2013 #3,422 ---> İçinizde Birşey kalmasın.. sol gözüm düştü düşecek ... :3a3:
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 7 Ara 2013 #3,423 ---> İçinizde Birşey kalmasın.. her kadehte bir yıldız tuttum
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 7 Ara 2013 #3,424 ---> İçinizde Birşey kalmasın.. kocaman adam helada resım cekılıp facede paylasmıs hahaha gece gece koptum ya
---> İçinizde Birşey kalmasın.. kocaman adam helada resım cekılıp facede paylasmıs hahaha gece gece koptum ya
buğlem Bayan Üye 7 Ara 2013 #3,425 ---> İçinizde Birşey kalmasın.. Sana benim gozumle bakan gozler kor olsun.
Mr.NavyBlue Essalâtü hayrün minen-nev Kayıtlı Üye 7 Ara 2013 #3,426 ---> İçinizde Birşey kalmasın.. Lider Fenerbahçe
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 7 Ara 2013 #3,427 ---> İçinizde Birşey kalmasın.. en sevmedıgın havalarda bıle sen en guzelsın
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 7 Ara 2013 #3,429 ---> İçinizde Birşey kalmasın.. hee cok guzelsın gece gece gozlerım kamastı sımdı uyyaıblırım hehe
parasite Kayıtlı Üye 7 Ara 2013 #3,430 ---> İçinizde Birşey kalmasın.. nazar etme nolur iste senin de olur ...
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 7 Ara 2013 #3,431 ---> İçinizde Birşey kalmasın.. bırttttt hahahah
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 8 Ara 2013 #3,432 ---> İçinizde Birşey kalmasın.. coooook yoruldmmm
Lilith Daughter of the Void Admin 8 Ara 2013 #3,433 ---> İçinizde Birşey kalmasın.. Daha iyi birisi olmaya çalışmak bir işe yaramadı, sistem geri yüklense çok daha iyi olacak sanırım..
---> İçinizde Birşey kalmasın.. Daha iyi birisi olmaya çalışmak bir işe yaramadı, sistem geri yüklense çok daha iyi olacak sanırım..
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 8 Ara 2013 #3,436 ---> İçinizde Birşey kalmasın.. kıtap yı gıdıorrr elif şafak aşk
parasite Kayıtlı Üye 8 Ara 2013 #3,437 ---> İçinizde Birşey kalmasın.. bazen çoğu bayanın doğuştan görme olduğunu sanıyorum yanlarında ki tiplere bakınca ...
---> İçinizde Birşey kalmasın.. bazen çoğu bayanın doğuştan görme olduğunu sanıyorum yanlarında ki tiplere bakınca ...
Queen2 N.❤ Prenses 8 Ara 2013 #3,438 ---> İçinizde Birşey kalmasın.. hissettiklerin,yaşadıkların,duydukların aynı olmuyormuş
Queen2 N.❤ Prenses 8 Ara 2013 #3,439 ---> İçinizde Birşey kalmasın.. o işe yaramaz, tek bildiği şey insanlara zarar vermek olan şahsın yok olmasını isterdim şuan, sonsuza kadar....
---> İçinizde Birşey kalmasın.. o işe yaramaz, tek bildiği şey insanlara zarar vermek olan şahsın yok olmasını isterdim şuan, sonsuza kadar....
Mr.NavyBlue Essalâtü hayrün minen-nev Kayıtlı Üye 8 Ara 2013 #3,440 ---> İçinizde Birşey kalmasın.. İnsan Bin Kere mi Yanıyor Bir Kere Sevince