---> İçinizde Birşey kalmasın.. 50 gün sonra.. :D
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 26 Eki 2013 #2,762 ---> İçinizde Birşey kalmasın.. muvınnın arkadasının evınde keyflı bır yemek yedık
yesil83 Bayan Üye 26 Eki 2013 #2,763 ---> İçinizde Birşey kalmasın.. yaaaa tartisma konularina yazmak istemiyoruuuuuuuuuuuuummmmmmmmmm tutamiyorum kendimiiiiiiii ufffffff uffffffff
---> İçinizde Birşey kalmasın.. yaaaa tartisma konularina yazmak istemiyoruuuuuuuuuuuuummmmmmmmmm tutamiyorum kendimiiiiiiii ufffffff uffffffff
Lilith Daughter of the Void Admin 26 Eki 2013 #2,766 ---> İçinizde Birşey kalmasın.. Kalp ağrısı istemiyorum, yalnızlık yeterince büyük bir hastalık, uğraşamam dahasıyla..
---> İçinizde Birşey kalmasın.. Kalp ağrısı istemiyorum, yalnızlık yeterince büyük bir hastalık, uğraşamam dahasıyla..
InnoCence ÜLKÜ & UMAY Webmaster Prenses 26 Eki 2013 #2,767 ---> İçinizde Birşey kalmasın.. Gıcık Gıcık Gıcık.
M Moreas Bayan Üye 26 Eki 2013 #2,768 ---> İçinizde Birşey kalmasın.. Kum gibi kum gibi ezip geçme...
S Stinko Kayıtlı Üye 26 Eki 2013 #2,769 ---> İçinizde Birşey kalmasın.. yaaaaa bu davullar calıyor nee yaaa bam bam bam kapanmıyordaaa asdfk
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 26 Eki 2013 #2,770 ---> İçinizde Birşey kalmasın.. uzn zamandır tavla oynamamıstım
Lalim Bayan Üye 26 Eki 2013 #2,771 ---> İçinizde Birşey kalmasın.. Hani yildizlar sahitti, neden görmezler artik..
Gözde' Bayan Üye 26 Eki 2013 #2,772 ---> İçinizde Birşey kalmasın.. Yan daireden sacma sapan sesler geliyo psikolojim bozuldu Yeni evli de degiller ne bu masallah tovbe est
---> İçinizde Birşey kalmasın.. Yan daireden sacma sapan sesler geliyo psikolojim bozuldu Yeni evli de degiller ne bu masallah tovbe est
Silencio Kayıtlı Üye 27 Eki 2013 #2,775 ---> İçinizde Birşey kalmasın.. Değişen şeyler var... Bu sene ISPARTA bana cehennem
Silencio Kayıtlı Üye 27 Eki 2013 #2,777 ---> İçinizde Birşey kalmasın.. Şampiyon yine yeniden Sebastian Vettel !
Silencio Kayıtlı Üye 27 Eki 2013 #2,778 ---> İçinizde Birşey kalmasın.. Evet insanlar size tamda istemediğiniz şeyleri yapyor. Sizden habersiz. Size far ettirmeden. Evet size hiç bişey söylemeden Siz kimsiniz ki. Hayat size hep aynı oyunu oynuyor. Hep aynı şeyleri yaşatıryor... Karanlık günler başlıyor !
---> İçinizde Birşey kalmasın.. Evet insanlar size tamda istemediğiniz şeyleri yapyor. Sizden habersiz. Size far ettirmeden. Evet size hiç bişey söylemeden Siz kimsiniz ki. Hayat size hep aynı oyunu oynuyor. Hep aynı şeyleri yaşatıryor... Karanlık günler başlıyor !