İçinizde Birşey kalmasın..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
---> İçinizde Birşey kalmasın..

Bazı insanlar bazı olaylara neden kör olur. Hayır yani gözleri bozuksa gözlüğümü verebilirim. Bazı şeyleri net görün artık. Ne doğru ne yanlış görün.

Bi yandan uyumak istiyorum bi yandan istemiyorum. Uyumaya bile useniyorum. Basim agriyor puff.. karisik bise. Kac saattir sesini duadim bir bosluk var :) uyuya kalmis beyefendi :)

şunu hiçbir zaman unutmamak gerekirki bu memleketin semalarında ezan sesleri yankılanıyorsa ve al bayrağımız dalgalanıyorsa atatürk ve silah arkadaşları sayesindedir.çocuklarımızı ve gençlerimizi yalan ve iftiralarla dolu safsatalardan korumamız ve onlara gerçeklerden asla vazgeçilmemesi gerektiğini öğütlemeliyiz.

"Hayatının geri kalanını biriyle geçirmek istediğin zaman, hayatının geri kalanı bir an önce başlasın istiyorsun."

Yüzlerde birlikte olunmuş insanların duyguları, solukları var. Yüzlerde beklentiler var. Yüzlerde sorunlar var. Yüzlerde tüm yaşamin ağırlığı var.

Kızlar 3 şeye "Hayır" diyemez..
Ayakkabı,kolye,çanta,parfüm,altın,çikolata,yemek,gümüş,tek taş,kıyafet,çiçek,yüzük,makyaj malzeme,kredikartı,şal,toka,elbise,
takı,aksesuar,araba,yat,tekne ....
Yok lan 3 değilmiş

erkeklerde 3 seye hayır diyemez
o.urmak gegirmek kasınmak horozlanmak kendini halt sanmak baarmak kabalasmak alkoln dibine vurmak tasfırın erkee roluna girmek ...
yooook lann 3 degilmisss

insanların neler yaşadığını, neler hissettiklerini bilmiyorsunuz, onları yargılamaktan vazgeçin

Tanıyamadığınız insanın, ne nefretine çare, ne sevgisine hak, kendiliğince özgür tahminler. .

Sağa sola kendinizi haklı sandığınız nefretleri tüküreceğinize, yaşattığınız hayatın senaryolarını gözden geçirip vicdan biriktiriniz. .

Sanırım bir şeyleri iyi biliyor olmak insanı iyi bir öğretmen yapmıyor, bunu öğretmenime de söylemeliyim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri