---> İçinizde Birşey kalmasın.. Gökyüzünü Sevin o hiç gitmez..
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 4 Eki 2013 #2,163 ---> İçinizde Birşey kalmasın.. Okuldaa ogretmenler odasında böööö hıc sevmıyorum burayı o kadar ogretmenı bır arada gorunce huzursuz oluyorummm haha
---> İçinizde Birşey kalmasın.. Okuldaa ogretmenler odasında böööö hıc sevmıyorum burayı o kadar ogretmenı bır arada gorunce huzursuz oluyorummm haha
InnoCence ÜLKÜ & UMAY Webmaster Prenses 4 Eki 2013 #2,164 ---> İçinizde Birşey kalmasın.. 3.Hafta Bitti Hala Okulda Kendi Kafamdan Bir Öğretmen Arkadaş Edinemedim :M Sanırım Bu Sene de Böyle Ortadan Geçecek
---> İçinizde Birşey kalmasın.. 3.Hafta Bitti Hala Okulda Kendi Kafamdan Bir Öğretmen Arkadaş Edinemedim :M Sanırım Bu Sene de Böyle Ortadan Geçecek
M Moreas Bayan Üye 4 Eki 2013 #2,166 ---> İçinizde Birşey kalmasın.. ozgur20' Alıntı: Ortam yok artıkın Genişletmek için tıkla ...
veintiseis Kayıtlı Üye 4 Eki 2013 #2,167 ---> İçinizde Birşey kalmasın.. AliceWonder' Alıntı: + :uzgunkiz: Genişletmek için tıkla ... sanırım aynı durumdasınız
---> İçinizde Birşey kalmasın.. AliceWonder' Alıntı: + :uzgunkiz: Genişletmek için tıkla ... sanırım aynı durumdasınız
nihaann Bayan Üye 4 Eki 2013 #2,168 ---> İçinizde Birşey kalmasın.. hava soğuk keyfim yok depresifiimm
AliceWonder Banned 4 Eki 2013 #2,169 ---> İçinizde Birşey kalmasın.. [MENTION=160619]veintiseis[/MENTION] fazlasiyla
veintiseis Kayıtlı Üye 4 Eki 2013 #2,170 ---> İçinizde Birşey kalmasın.. [MENTION=154775]AliceWonder[/MENTION] umarım en kısa zamanda ulaşırsınız izmire
---> İçinizde Birşey kalmasın.. [MENTION=154775]AliceWonder[/MENTION] umarım en kısa zamanda ulaşırsınız izmire
LaZZkopateLLa Bayan Üye 4 Eki 2013 #2,171 ---> İçinizde Birşey kalmasın.. The Vampire Diaries 5. sezonun ilk bölümünü izlediiiiiimm...çoook özlemişimm :happy0064::happy0064:
---> İçinizde Birşey kalmasın.. The Vampire Diaries 5. sezonun ilk bölümünü izlediiiiiimm...çoook özlemişimm :happy0064::happy0064:
AliceWonder Banned 4 Eki 2013 #2,172 ---> İçinizde Birşey kalmasın.. [MENTION=160619]veintiseis[/MENTION] Tesekkürler sizde ayni sekilde : )
---> İçinizde Birşey kalmasın.. [MENTION=160619]veintiseis[/MENTION] Tesekkürler sizde ayni sekilde : )
InnoCence ÜLKÜ & UMAY Webmaster Prenses 4 Eki 2013 #2,173 ---> İçinizde Birşey kalmasın.. Sıcak Bir Çayyyyyy
Araf Bayan Üye 4 Eki 2013 #2,174 ---> İçinizde Birşey kalmasın.. Akıllı kişilerin en büyük talihsizliği, *****ların abuk subukluklarıyla başa çıkmak zorunda olmalarıdır.
---> İçinizde Birşey kalmasın.. Akıllı kişilerin en büyük talihsizliği, *****ların abuk subukluklarıyla başa çıkmak zorunda olmalarıdır.
sStars Banned 4 Eki 2013 #2,175 ---> İçinizde Birşey kalmasın.. Adam monopoly de bile parayı görünce değişiyor gerçekte olsa düşünsene..[düşünemedi]
---> İçinizde Birşey kalmasın.. Adam monopoly de bile parayı görünce değişiyor gerçekte olsa düşünsene..[düşünemedi]
InnoCence ÜLKÜ & UMAY Webmaster Prenses 4 Eki 2013 #2,176 ---> İçinizde Birşey kalmasın.. [MENTION=89675]BozkurtTR[/MENTION] resmi editler misin lütfen :R
Heulwen Kayıtlı Üye 4 Eki 2013 #2,177 ---> İçinizde Birşey kalmasın.. InnoCence' Alıntı: @BozkurtTR resmi editler misin lütfen :R Genişletmek için tıkla ... Editleme Yetkim Yok Mümkünse Siler misin :R
---> İçinizde Birşey kalmasın.. InnoCence' Alıntı: @BozkurtTR resmi editler misin lütfen :R Genişletmek için tıkla ... Editleme Yetkim Yok Mümkünse Siler misin :R
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 4 Eki 2013 #2,178 ---> İçinizde Birşey kalmasın.. ısıtamadım kendımı yaa :s
carryon Bayan Üye 4 Eki 2013 #2,179 ---> İçinizde Birşey kalmasın.. Mutluyum içimde birşeylere minnet
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 4 Eki 2013 #2,180 ---> İçinizde Birşey kalmasın.. cok uzuldum smdı yaaaa...