---> İçinizde birşey kaLmasın) nasil bi gündü ya.
Wu-Tang Kayıtlı Üye 16 Mar 2012 #3,122 ---> İçinizde birşey kaLmasın) Bi' daha bu kadar hareketli bi' gün geçirmek istemiyorum.
Bayan Taruz Bayan Üye 16 Mar 2012 #3,124 ---> İçinizde birşey kaLmasın) Allah'ım korkutmayın bni bidaha böyle kalbime inecekti .. Off çok kötü oldum ya.s
---> İçinizde birşey kaLmasın) Allah'ım korkutmayın bni bidaha böyle kalbime inecekti .. Off çok kötü oldum ya.s
Mangetsu Kayıtlı Üye 16 Mar 2012 #3,126 ---> İçinizde birşey kaLmasın) Yine tuzağıma düştü. Ama her zamanki gibi tatlı bir tuzaktı bu. Umarım bu gerçek dostluğu daha iyi anlamasına yardımcı olmuştur.
---> İçinizde birşey kaLmasın) Yine tuzağıma düştü. Ama her zamanki gibi tatlı bir tuzaktı bu. Umarım bu gerçek dostluğu daha iyi anlamasına yardımcı olmuştur.
Mangetsu Kayıtlı Üye 16 Mar 2012 #3,130 ---> İçinizde birşey kaLmasın) Sanat anlayışı dedikleri bu mu yani ?
-HHDRMS- - Hasan Hasret - Kayıtlı Üye 16 Mar 2012 #3,131 ---> İçinizde birşey kaLmasın) Hastalık Çok Kötü Birşey... ! :M
N ` nazLı .. Bayan Üye 16 Mar 2012 #3,132 ---> İçinizde birşey kaLmasın) Nerdeydin ki sen bugüne kadar?
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 16 Mar 2012 #3,133 ---> İçinizde birşey kaLmasın) bu aralar bende sorun var sanırım herkes yanlıs anlıyor ya da kendımı ıfade edemıorum
---> İçinizde birşey kaLmasın) bu aralar bende sorun var sanırım herkes yanlıs anlıyor ya da kendımı ıfade edemıorum
-HHDRMS- - Hasan Hasret - Kayıtlı Üye 16 Mar 2012 #3,134 ---> İçinizde birşey kaLmasın) Takip ettiğimi unutmuş arkadaşım.
H ' hazel Bayan Üye 16 Mar 2012 #3,135 ---> İçinizde birşey kaLmasın) Gece midir seni bana düşündüren yoksa ben miyim seni düşünmek için geceyi bekleyen ?
---> İçinizde birşey kaLmasın) Gece midir seni bana düşündüren yoksa ben miyim seni düşünmek için geceyi bekleyen ?
InnoCence ÜLKÜ & UMAY Webmaster Prenses 16 Mar 2012 #3,136 ---> İçinizde birşey kaLmasın) Huzur neden küçük? Dertler neden koca kocalar ?
bluee Kayıtlı Üye 16 Mar 2012 #3,137 ---> İçinizde birşey kaLmasın) Seni Seviyorum Diyenlere Vereceğim Tek Cevap Valla Ne Yalan Söyliyeyim Bende Kendimi Severim İyi İnsanımdır Güzel Seçim.
---> İçinizde birşey kaLmasın) Seni Seviyorum Diyenlere Vereceğim Tek Cevap Valla Ne Yalan Söyliyeyim Bende Kendimi Severim İyi İnsanımdır Güzel Seçim.
Bezmi$h Banned 16 Mar 2012 #3,138 ---> İçinizde birşey kaLmasın) İsyan ya vur kafaları batır dur herşeyi bravo bana :181:
ParadokS Kayıtlı Üye 16 Mar 2012 #3,139 ---> İçinizde birşey kaLmasın) Çok ama Çok Özledim '' Prenses.'' p
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 16 Mar 2012 #3,140 ---> İçinizde birşey kaLmasın) seni özledim sesini duymayı gözlerine bakıp konuşmayı..ne kadar unuttuk desek de hala izlerin kalmış
---> İçinizde birşey kaLmasın) seni özledim sesini duymayı gözlerine bakıp konuşmayı..ne kadar unuttuk desek de hala izlerin kalmış