---> İçinizde birşey kaLmasın) Sanaydı..
Gözde' Bayan Üye 11 Mar 2012 #2,964 ---> İçinizde birşey kaLmasın) Sensiz kötüyüm beterim, çıkmaz sokağın biriyim, öksüz kaldım gidişinle.
---> İçinizde birşey kaLmasın) Sensiz kötüyüm beterim, çıkmaz sokağın biriyim, öksüz kaldım gidişinle.
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 12 Mar 2012 #2,966 ---> İçinizde birşey kaLmasın) kovulcak mıyımm bugün belli olacak :s
InnoCence ÜLKÜ & UMAY Webmaster Prenses 12 Mar 2012 #2,967 ---> İçinizde birşey kaLmasın) Daltonlarca Akşam Sinema Keyfi Differentgirl , Bal_böceği , RabiyeBYX , İstanbuLeyla & InnoCence DF Buluşması Gibi Oldu hahaha
---> İçinizde birşey kaLmasın) Daltonlarca Akşam Sinema Keyfi Differentgirl , Bal_böceği , RabiyeBYX , İstanbuLeyla & InnoCence DF Buluşması Gibi Oldu hahaha
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 12 Mar 2012 #2,969 ---> İçinizde birşey kaLmasın) bugün bitsede sinemaya gitsek
InnoCence ÜLKÜ & UMAY Webmaster Prenses 12 Mar 2012 #2,970 ---> İçinizde birşey kaLmasın) Piyanooo Ve Kemaaaaaaan
N ` nazLı .. Bayan Üye 12 Mar 2012 #2,971 ---> İçinizde birşey kaLmasın) Yüzsüzsün kızım sen.Yüz-süz!
InnoCence ÜLKÜ & UMAY Webmaster Prenses 12 Mar 2012 #2,972 ---> İçinizde birşey kaLmasın) Alttaki Mesaj Yanlış Oldu Benden Sana Armağan Olsun :R Bağıra Bağıra Bu Şarkıyı Söylemek İstiyorum Sana hahaha Moderatör tarafında düzenlendi: 12 Mar 2012
---> İçinizde birşey kaLmasın) Alttaki Mesaj Yanlış Oldu Benden Sana Armağan Olsun :R Bağıra Bağıra Bu Şarkıyı Söylemek İstiyorum Sana hahaha
-HHDRMS- - Hasan Hasret - Kayıtlı Üye 12 Mar 2012 #2,973 ---> İçinizde birşey kaLmasın) Eğer sana, senin bana davrandığın gibi davransaydım, benden nefret ederdin.
---> İçinizde birşey kaLmasın) Eğer sana, senin bana davrandığın gibi davransaydım, benden nefret ederdin.
Bayan Taruz Bayan Üye 12 Mar 2012 #2,974 ---> İçinizde birşey kaLmasın) Bir diLek ağacı buLsam , seni diLesem '' Bir rüzgar esse uçursa mendiLimi , Benim oLur musun ?
---> İçinizde birşey kaLmasın) Bir diLek ağacı buLsam , seni diLesem '' Bir rüzgar esse uçursa mendiLimi , Benim oLur musun ?
Mangetsu Kayıtlı Üye 12 Mar 2012 #2,975 ---> İçinizde birşey kaLmasın) Yol veridiğini düşünerek fazla "yol"lanmamak gerekli. Zira yolların tümü zaten bize çıkıyor ..
---> İçinizde birşey kaLmasın) Yol veridiğini düşünerek fazla "yol"lanmamak gerekli. Zira yolların tümü zaten bize çıkıyor ..
Deniz kızı Bayan Üye 12 Mar 2012 #2,977 ---> İçinizde birşey kaLmasın) tek bir fotografımız yokken bizim, başkalarıyla anılarının olması dokunuyor elbet . pardon " biz " mi dedim? Unut gitsin ..
---> İçinizde birşey kaLmasın) tek bir fotografımız yokken bizim, başkalarıyla anılarının olması dokunuyor elbet . pardon " biz " mi dedim? Unut gitsin ..
[M]anya[X] Kayıtlı Üye 12 Mar 2012 #2,978 ---> İçinizde birşey kaLmasın) Çok Saçma Sapan HareketLerde BuLunuyorsun . !
ParadokS Kayıtlı Üye 12 Mar 2012 #2,979 ---> İçinizde birşey kaLmasın) Bilerek yapıyorsun biliyorum, ama bakalım senmi yoksa benmi.
H ' hazel Bayan Üye 12 Mar 2012 #2,980 ---> İçinizde birşey kaLmasın) Bugün günlerden Leyla ile Mecnun