---> İçinizde birşey kaLmasın) Meselemiz var yegen ...
Berry* Bayan Üye 9 Mar 2012 #2,862 ---> İçinizde birşey kaLmasın) Doktora gitmeden iyileşemeyeceğim sanırım ya off. =(
Bezmi$h Banned 9 Mar 2012 #2,863 ---> İçinizde birşey kaLmasın) Şarkılardaki senler alıp götürüyorlar beni
Berry* Bayan Üye 9 Mar 2012 #2,865 ---> İçinizde birşey kaLmasın) Kendimi iyi hissetmiyorum, yarın gitmek istemiyorum ama ayıp olacak. =/
---> İçinizde birşey kaLmasın) Kendimi iyi hissetmiyorum, yarın gitmek istemiyorum ama ayıp olacak. =/
Bezmi$h Banned 9 Mar 2012 #2,867 ---> İçinizde birşey kaLmasın) Akraba sende olmasan çekilmesi zor çile İstanbul
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 9 Mar 2012 #2,868 ---> İçinizde birşey kaLmasın) bu hayatta bizi böyle yakamızdan tutacaksa :s hadi böyle yaşa derken kalbimize sormuş mu?
---> İçinizde birşey kaLmasın) bu hayatta bizi böyle yakamızdan tutacaksa :s hadi böyle yaşa derken kalbimize sormuş mu?
InnoCence ÜLKÜ & UMAY Webmaster Prenses 9 Mar 2012 #2,869 ---> İçinizde birşey kaLmasın) Dünümü , Bugünümü , Geleceğimi Çaldın ! Bak Yinede Kızamıyorum . . . " Canın Sağolsun"
---> İçinizde birşey kaLmasın) Dünümü , Bugünümü , Geleceğimi Çaldın ! Bak Yinede Kızamıyorum . . . " Canın Sağolsun"
H ' hazel Bayan Üye 9 Mar 2012 #2,870 ---> İçinizde birşey kaLmasın) Herşey göründüğü gibi değildir bazen..
Wu-Tang Kayıtlı Üye 9 Mar 2012 #2,871 ---> İçinizde birşey kaLmasın) Bir kaç yaralı ruh, bir kaç bira şişesi, Elimizde bunlar var, mutlu olmaya yetmez ki.
---> İçinizde birşey kaLmasın) Bir kaç yaralı ruh, bir kaç bira şişesi, Elimizde bunlar var, mutlu olmaya yetmez ki.
H ' hazel Bayan Üye 9 Mar 2012 #2,872 ---> İçinizde birşey kaLmasın) Nerdeyse hergün o gün şarkıyı dinlerdim,ama şimdi tadı yok.
Director23 Banned 10 Mar 2012 #2,873 ---> İçinizde birşey kaLmasın) Güzel günler göreceğim , güneşli günler..
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 10 Mar 2012 #2,874 ---> İçinizde birşey kaLmasın) hala sinirliyim!
InnoCence ÜLKÜ & UMAY Webmaster Prenses 10 Mar 2012 #2,875 ---> İçinizde birşey kaLmasın) Bugün İçimde Bir Hüzün Var ..