İçinizde birşey kaLmasın)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
---> İçinizde birşey kaLmasın)

Birazdan açtığı konunun altında küfür yiyecek haberi yok. Sinirimi klavyeden çıkarmak üzereyim. Biraz daha sabrımı taşırırsa bilgisayara kafa atmayı falan düşünüyorum. Zorlanıyorum.

umarım sabah yeni bir başlangıç olur ... yeni umutlar , yeni mutluluklar
inşallah bu sabah bundan sonra güneş beni aydınlatmak için doğar

"Aşık olmak mı ?
Yok daha aldatılıp ölmek için çok gencim."

Moderatör tarafında düzenlendi:

sürekli uyarmasınsan sıkıldım doncem bi tane patlatcam gorcek gunünü öfe kontrolüymüşş

bunlar terorist, baska bir aciklamasi yok.

haberlerde izledim, bjk fb macindan sonra olanlari.
bende bjk liyim ama taraftarlarin yaptiklari teroristlikten baska birsey degildi. teroristlerle aralarindaki fark ne ki?
teroristlerde metrolara otobuslere birseyler atip insanlarin canini yakiyorlar dun bjklilierde aynisini yapti.

hic tanimadigi insanlari sirf tuttuklari takim yenildi diye, dovduler, metrolarda zor durumda biraktilar (canlarina kast ettiler) mallarina zarar verdiler...
ailelerinin icinde hic baska takim tutan yokmu? gitsinler ailelerinin fertlerinde ayni tororu uygulasinlar.

g.erizekali bunlarin hepsi baska birsey degil.
futbolcular mactan sonra birbirileri ile bir araya gelip eglenecekler taraftalari ise birbirlerini yiyor.

teror olusturan herkeze 20 ser yil hapis vereceklerki birdaha sahalarin yanlarindan gecebiliyorlarmi?
cok sinir oldum ya.

Bugun iş cıkısı egıtım var aksam saat 9'a kadar bu lanet yerde beklıycez ne kadar sıkıcı dusundukce cıldırasım gelıor :(
neysekı yarın ızınlıyım püffff

Savaş çoktan başladı .. Artık ismimin bile bir önemi yok. Ben hiç kimseyim, herhangibiri de olmak istemiyorum ..

Bir süre " Sanal Alemi " bırakıp " Reel Alem " çalkantısına karışmak en güzeli olacak .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri