---> İçinizde birşey kaLmasın) Teksas gibi.
A Adelia Bayan Üye 7 Ocak 2012 #1,163 ---> İçinizde birşey kaLmasın) Bir can borcum kaldı..zor degil gülüm.
REiSS Kayıtlı Üye 8 Ocak 2012 #1,165 ---> İçinizde birşey kaLmasın) Jübilesini Yapamadan Hayata Gözlerini Yummak Yakışmazdı Hiçbir Futbolcuya... İşte Gün Geldi, Yine Yakışmadı... Mekanınız Cennet, Ruhunuz Şad Olsun.. Kendini Futbola Adamış Genç Yürekler. .
---> İçinizde birşey kaLmasın) Jübilesini Yapamadan Hayata Gözlerini Yummak Yakışmazdı Hiçbir Futbolcuya... İşte Gün Geldi, Yine Yakışmadı... Mekanınız Cennet, Ruhunuz Şad Olsun.. Kendini Futbola Adamış Genç Yürekler. .
Reflex Kayıtlı Üye 8 Ocak 2012 #1,167 ---> İçinizde birşey kaLmasın) Yine biri daha bıraktı ve koptu benden. Ama üzülüyor muyum? Durdum düşündüm biraz. Değersiz birine neden değer veresin ki ! Bırak o seni kaybettiğine üzülsün.
---> İçinizde birşey kaLmasın) Yine biri daha bıraktı ve koptu benden. Ama üzülüyor muyum? Durdum düşündüm biraz. Değersiz birine neden değer veresin ki ! Bırak o seni kaybettiğine üzülsün.
mariana Bayan Üye 8 Ocak 2012 #1,168 ---> İçinizde birşey kaLmasın) John C. Parkin’in kitabı işe yarıyor...
Reflex Kayıtlı Üye 8 Ocak 2012 #1,169 ---> İçinizde birşey kaLmasın) Yarın da olacak Uyku da bastırdı Bir gün daha mı geçicek bu ömürden Varsın geçsin zaten ne değişir hüzünden...
---> İçinizde birşey kaLmasın) Yarın da olacak Uyku da bastırdı Bir gün daha mı geçicek bu ömürden Varsın geçsin zaten ne değişir hüzünden...
ParadokS Kayıtlı Üye 8 Ocak 2012 #1,172 ---> İçinizde birşey kaLmasın) İnsan değerini kendisi belirlermiş.
Amor Bayan Üye 8 Ocak 2012 #1,174 ---> İçinizde birşey kaLmasın) Nasıl bakarsan öyle görürsün. Saygıyı yok etme lütfen.
A Adelia Bayan Üye 8 Ocak 2012 #1,175 ---> İçinizde birşey kaLmasın) Sacını sabunla yıka diyen doktorun ben......
Reflex Kayıtlı Üye 8 Ocak 2012 #1,177 ---> İçinizde birşey kaLmasın) Boğazım hala yanıyor. Sigaradan sanırım