---> İçinizde birşey kaLmasın) yerine sevemem :(
'Gülümse :D Prenses 2 Ocak 2012 #1,102 ---> İçinizde birşey kaLmasın) ~ meRve ~' Alıntı: yerine sevemem Genişletmek için tıkla ... Razıyım yapayalnız tükensin yıllarım
---> İçinizde birşey kaLmasın) ~ meRve ~' Alıntı: yerine sevemem Genişletmek için tıkla ... Razıyım yapayalnız tükensin yıllarım
ParadokS Kayıtlı Üye 2 Ocak 2012 #1,105 ---> İçinizde birşey kaLmasın) Kendi kendini bitirebilen bir insan örneğisin.
[M]anya[X] Kayıtlı Üye 2 Ocak 2012 #1,107 ---> İçinizde birşey kaLmasın) Herşeyin Arasında kaLmış Bir Sigara Gibiyim SıkıştırıLdıkça EziLiyorum Ama EziLdikçede Yakıyorum..
---> İçinizde birşey kaLmasın) Herşeyin Arasında kaLmış Bir Sigara Gibiyim SıkıştırıLdıkça EziLiyorum Ama EziLdikçede Yakıyorum..
parpali Banned 3 Ocak 2012 #1,110 ---> İçinizde birşey kaLmasın) 2011 yılının izleri çıkın gidin hayatımdan
parpali Banned 3 Ocak 2012 #1,114 ---> İçinizde birşey kaLmasın) hastanelerden,doktorlardan,tahlillerden nefret ediyorum
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 3 Ocak 2012 #1,115 ---> İçinizde birşey kaLmasın) çocuklardan bir kez daha nefret ediyorum...
ParadokS Kayıtlı Üye 3 Ocak 2012 #1,117 ---> İçinizde birşey kaLmasın) Dün yaşadıklarımız çok güzeldi.