---> İçinizde birşey kaLmasın) keşke yemeseydim
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 5 Ara 2011 #944 ---> İçinizde birşey kaLmasın) yüzsüz ne arıosn
'hayaL Bayan Üye 5 Ara 2011 #947 ---> İçinizde birşey kaLmasın) bahsettigi bayan gibi görünen erkek ben olabilirmiyim xD
'Kartaliçe Bayan Üye 5 Ara 2011 #948 ---> İçinizde birşey kaLmasın) alakasız cevapla verilmesinden ve ne söyleyeceğime karışılmasından nefret ediyorum
---> İçinizde birşey kaLmasın) alakasız cevapla verilmesinden ve ne söyleyeceğime karışılmasından nefret ediyorum
[M]anya[X] Kayıtlı Üye 5 Ara 2011 #949 ---> İçinizde birşey kaLmasın) YozLaşmakta oLan topLumdan Ve bukalemun Gibi KarekterLerden Nefret ediyorum ..!
---> İçinizde birşey kaLmasın) YozLaşmakta oLan topLumdan Ve bukalemun Gibi KarekterLerden Nefret ediyorum ..!
'Kartaliçe Bayan Üye 5 Ara 2011 #950 ---> İçinizde birşey kaLmasın) canım nedense bugün acayip sıkıldı
[M]anya[X] Kayıtlı Üye 5 Ara 2011 #951 ---> İçinizde birşey kaLmasın) BunaLdım SıkıLdım Burnuma kan kokusu geLiyor .!!
[M]anya[X] Kayıtlı Üye 5 Ara 2011 #953 ---> İçinizde birşey kaLmasın) Berbat Bir Günün Bitişine Son 1 Saat kaLa Monotovn monotovn ..
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 6 Ara 2011 #956 ---> İçinizde birşey kaLmasın) ayyy sabah sabah ınsanın sınırlerını bozuyorlar..
'Gülümse :D Prenses 6 Ara 2011 #957 ---> İçinizde birşey kaLmasın) sen sigara dumanım altında yana yana en sonunda kül oldun...
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 6 Ara 2011 #958 ---> İçinizde birşey kaLmasın) eve bi geldim bi sürü insan imdattttttttt
NewCS Kayıtlı Üye 6 Ara 2011 #959 ---> İçinizde birşey kaLmasın) Sonunda Kariyerde tamam,sıra ................... xD