İçinizde birşey kaLmasın)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
---> İçinizde birşey kaLmasın)

N'olursun gel rüyalarıma yine. Ne zamandır görüşemiyoruz, çok özledim seni Can.

Anlım açık içim rahat. Bundan sonrasını kendin düşün.

İnan düşündüğünden dahada huzurluyum.

Herkes yalnızdır kendi buzdan şatosunda,
Biri gelip duvarları eritsin ister.
Herkes denizci fırtınalı okyanusta,
Bir limana yelkenleri indirmek ister.
Herkes bir savaşçıdır kendi savaşında,
Birisi için gardını indirmek ister.
Herkes yorgundur yaşamaktan bu hayatta,
Dizine yatıp birinin uyumak ister.

Hiçbişey eskisi gibi olmayacak.. uyan artık ruhum.. sonsuzluk diye bişey yok... dünü, sokakta çamura bulandığın günleri getiremiceksin.. dün bitti.. yarında biticek.. giden gelmeyecek... sen geriye dönemeyeceksin.. üzme kendini.. uyan...!!! Hiç kimse için değmedi.. değmeyecek..

Boşuna uğraşmayın!
Ana sütüyle adam olmayan bir kişi,
İnek sütüyle hiç bir şey olamaz..

nedensiz yere mi yani ama ben ona o kadar cok alısmıstım ki simdi yerimi bi baskası almıs.

Yan yana geçen geceler unutulup gider mi?
Acılar birden biter mi?
Bir bebek özleminde seni aramak var ya,
Bu hep böyle böyle gider mi?

Suya hasret çöllerde beyaz güller biter mi?
Dikenleri göğü deler mi?
Bir menekşe kokusunda seni aramak var ya,

Kendine iyi bak beni düşünme
Su akar yatağını bulur
Kendine iyi bak beni düşünme
Su akar yatağını bulur

İçimdeki fırtına, kör kurşunla diner mi?
Kavgalar kansız biter mi?
Bir mavzer çığlığında seni aramak var ya,

Şu kahpe dünya seni bana düşman eder mi?
Dostluklar birden biter mi?
Bir kardeş selamında seni aramak var ya,

Forumda kimse yokmuş gibime geliyor kendimi yanlız hissettim valla kötü oldum :p:D

Hayat çok boğmaya başladı beni bu aralar. Üstüme gelip duruyo.Zaten okulda da hayatımın en sıkıcı günlerinden birini yaşadım.Levosuz okul sarmıyo,ne işim var benim okulda artııık yaa ppooof.

Bugün konuşamadık kaçıyormuşum gibi de hissetmiş olabilirsin ama gerçekten çoook yorgunum.. Sen çok iyi'sin ne kadaaar değerlisin biliyosun zaten söylememe gerek yok şimdi.. Birazdan yatıcam, erken diyebilirsin erkende zaten ama yarın gene erken kalkıcam işim var, belki cevapta veremem sana okulda kitapları alıcaz falan ama söz msj atıcam. Hatta gene sözüm olsun yarın sabah uyanır uyanmaz sana ' günaaaaaaaaaydııın ' yazıp yollarım .pp Bazen konuşmaların gerçekten beni rahatsız ediyor.. ama konuştuğumuz şey değil beni rahatsız eden ben konuyu değiştirmek istiyorum ve sen buna izin vermiyorsun ya; beni hiç anlamadığını düşünüyorum. Neyse bugün tartışmadık ve tartışmakta istemiyorum ve..

Ben şimdi gene çıkıcam.

Küfretme n'olur. xD

ama dedim sabahın 7-8-9'unda falan sana mesajımı atarım. Ama bugün için çook özür dilerim çünkü seni ihmal ettim. :H

Haa.. içimde kalmasın bu arada;

bugünkü iki mesajın gerçekten sinirlerimi bozdu.. bazen sen bana kızıyorsun bu konuda ama bugün gördümki seninde benden geri kalır bir yanın yok?

intikamımı alırım diyim. :H

bugünlük sana söylemediklerim ve içimde kalanlar bu kadar, öptüm bay. ♥

İşin bu noktaya geLeceğini hiç düşünmemiştimm :( Keşke oLsaa ama oLmaması için o kadar nedenim warkii.. :/ Her an söyleyeceksin diye ödüm kopuyoo.. Sanırımm hazır değiLim hemde hiçbirşeye..

neşeliyken kimse takmaz keyfim yok ya herkes bi yerlere çağırıyo of. istediğim hiçbi şey olmuyo ya hep benim aptallığımdan. kafam o kadar karışık ki,kime ne dediğimi nasıl davrandığımı bilmiyorum. En yakınlarııımla aram açıldı.Napıyorum ben ya offf.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri