İçinizde birşey kaLmasın)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
---> İçinizde birşey kaLmasın)

Gecenin Bi Yarısı Uykusu Olmayan İnsanları Çok Seviyorum :)

Kendimle paylaştığım yalnızlığım,derinliğimde kaybolduğum bir beni anlayanın yine yalnızca ben olduğum gerçeğini kendimi bildim bileli iyi bildiğim tek gerçeğim yalnızlığımdır.İçimden bunlar döküldü salkım saçak...........

Bizim okuldak'inler Cumartesi yatcaklar diye 19 MAyıs için 1 saat okula gelmeye üşeniyorlar...Peki soruyorum ben gitmiyim sen gitme kim gitcek bu 19 Mayıs'a ?

Ben en çok ayrılıklara inandım...
Çünkü bütün masallar aynı sonla bitiyordu ;
"Onlar" ermiş muradına...(!)

Planlar bozulduğunda sinirden nete oturmaktan nefret ediyorum..

Ben gidiyorum sen uyuyorsun.
Pahalı bir kedi gibi sıcacık hayellerinin dibinde,
Ben sokakta dövülmüş sahipsiz bir köpek gibiyim.Ben gidiyorum sen susuyorsun.
Susmanın güzelliğinde suskunluğunla boğuluyorsun
Siliyorum dudağında kalan yalanı
Yalan doğuruyorsun,dokundukça ellerimde çoğalıyorsun.
Ben geldiğim yoldan;
Geldiğim gibi acılara bezenip
Ayrılığı bir gelin gibi süsleyip gidiyorum.

Sen beni unutamazsın kızım.Ayrıldık, bitti artık' Unuttum ' demek istersin, diyemezsin.Ozlemiyorum dersin ,Boylesi daha iyi oldu dersin ,Sevmiyorum , baskasi var , baskasina aidim dersin , Hic uzulmuyorum p*cin tekiydi zaten dersin , Bunubile dersin .Ama ;' Unuttum ' demezsin , diyemezsin ,Gözlerin dolar, bogazin dugumlenir .Aglarsin belki , Ama ; Unutamazsin kizim !

Aşık olduğun kızın geçmişi senin için önemliyse, geleceğini düşünmediğin kıza dokunmayacaksın..!

Hayır. Küsmüyorum hayata! Sandığınız gibi değil. Biraz canım sıkkın hepsi bu... Topacı elinden alınmış çocuk gibiyim; özlüyorum sadece kaybettiğim oyunu...
Umutluyum ama! isterseniz bakın gözlerime; ışıl ışıl... Hep güzel şeyler düşünüyorum... Aydınlık yakın... Biri tutuyor elimden diyor ki; "Sabret!" Bende var olan şey mutsuzluk değil, bir parça sükunet..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers
vozol puff
antalya havalimanı transfer
Geri