İçinizde birşey kaLmasın)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
meşgulüm kusura bakma.yaralı ruhumun bandajlarını değiştiriyorum ...

sardım yaralarımı merak etme.sana muhtaç değilim bundan sonra ...

uykusuz , rüyasız yine geceler...

hayat denen bu hikaye de illa ki yakışıklı bir prens mi olmak lazım mutlu olabilmek için ...

Moderatör tarafında düzenlendi:
---> İçinizde birşey kaLmasın)

[MENTION=154515]parasite[/MENTION]: 2. ve umarım son kez uyarıyorum daha önce " http://www.duslerforum.org/showpost.php?p=3838969&postcount=4750 " bu mesajınızda uyarmıştım ama pek dikkate almadınız. Forumda attığınız mesajlara dikkat edin, 3 ve üçten fazla ard arda mesaj attığınızda flood yapmış oluyorsunuz ve eğer forum kurallarını okuduysanız bu yasak. Bekleyin arkanızdan atlı kovalamıyor, biri yorum atsın sonra siz içinizden geleni yazarsınız. Bir daha olmayacağını düşünüyorum, bu son uyarım. İyi forumlar. :Ü

[MENTION=154515]parasite[/MENTION]: 2. ve umarım son kez uyarıyorum daha önce " http://www.duslerforum.org/showpost.php?p=3838969&postcount=4750 " bu mesajınızda uyarmıştım ama pek dikkate almadınız. Forumda attığınız mesajlara dikkat edin, 3 ve üçten fazla ard arda mesaj attığınızda flood yapmış oluyorsunuz ve eğer forum kurallarını okuduysanız bu yasak. Bekleyin arkanızdan atlı kovalamıyor, biri yorum atsın sonra siz içinizden geleni yazarsınız. Bir daha olmayacağını düşünüyorum, bu son uyarım. İyi forumlar. :Ü

bilmiyordum böyle bir kural olduğunu.bundan sonra daha dikkatli olurum teşekkürler...

:) Lütfen Kurallara Uyalım Uymayanları Uyaralım hihihi

bazıları kendi işine baksa her işe burnunu sokmasa başkalarına yaranmak için daha iyi olacak ...

[MENTION=144601]' ParadokS[/MENTION] Tebrikler Yeni Rengin Görevin Hayırlı Olsun :R

Saçımda Bugün Gördüğüm İlk Beyaz Saç ; " Ölümü Hatırlattı "

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri