---> İçinizde birşey kaLmasın) Byn Chapris.
Bayan Taruz Bayan Üye 1 May 2012 #4,426 ---> İçinizde birşey kaLmasın) Oyy ne tatlısın sen yaa Köpek beslemesi kadar güzel bişey yok yaa
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 1 May 2012 #4,430 ---> İçinizde birşey kaLmasın) bugunu sensız atlattım yaa vay bee sensız bır yıl daha 1 mayıs gectı hahaha
---> İçinizde birşey kaLmasın) bugunu sensız atlattım yaa vay bee sensız bır yıl daha 1 mayıs gectı hahaha
InnoCence ÜLKÜ & UMAY Webmaster Prenses 1 May 2012 #4,432 ---> İçinizde birşey kaLmasın) hayattaki belirsizliklerden nefret ediyorum. netlik istiyorum ya kafamdaki tum soru isaretlerine!
---> İçinizde birşey kaLmasın) hayattaki belirsizliklerden nefret ediyorum. netlik istiyorum ya kafamdaki tum soru isaretlerine!
-HHDRMS- - Hasan Hasret - Kayıtlı Üye 1 May 2012 #4,433 ---> İçinizde birşey kaLmasın) Başım çatlıyor
Rock SouL Kayıtlı Üye 1 May 2012 #4,434 ---> İçinizde birşey kaLmasın) "Peki" dersin bazen; inandığın için değilde, tükendiğin için..
-HHDRMS- - Hasan Hasret - Kayıtlı Üye 2 May 2012 #4,435 ---> İçinizde birşey kaLmasın) Aklıma düşürdüklerimi aklımdan da düşürürsem hiçbişeyim kalmayacak daa... Neyse! Poyrazım tuttu, esiyor yine!!!
---> İçinizde birşey kaLmasın) Aklıma düşürdüklerimi aklımdan da düşürürsem hiçbişeyim kalmayacak daa... Neyse! Poyrazım tuttu, esiyor yine!!!
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 2 May 2012 #4,437 ---> İçinizde birşey kaLmasın) ah ah rüyamdaki çocuk süperdii..
-HHDRMS- - Hasan Hasret - Kayıtlı Üye 2 May 2012 #4,438 ---> İçinizde birşey kaLmasın) Sebebini bilmediğim küsüşlere denk geldim hep nedense. Öyle olsun bakalım
---> İçinizde birşey kaLmasın) Sebebini bilmediğim küsüşlere denk geldim hep nedense. Öyle olsun bakalım
eslem61 Bayan Üye 2 May 2012 #4,439 ---> İçinizde birşey kaLmasın) Şaka yaptım huysuz sana küsermiyim...
InnoCence ÜLKÜ & UMAY Webmaster Prenses 2 May 2012 #4,440 ---> İçinizde birşey kaLmasın) son bir kez daha görüşemeden giderse üzülürüm