---> İçinizde birşey kaLmasın) anlamadim gitti.
Deniz kızı Bayan Üye 27 Nis 2012 #4,343 ---> İçinizde birşey kaLmasın) Üstüne ''bu benim'' yazmak istediğim insanlar var.
Bezmi$h Banned 27 Nis 2012 #4,344 ---> İçinizde birşey kaLmasın) hayat benden kaçıyor ben sana tutunmaya calısıyorum terslik bu ya sende benden kaçıyorsun
---> İçinizde birşey kaLmasın) hayat benden kaçıyor ben sana tutunmaya calısıyorum terslik bu ya sende benden kaçıyorsun
[T.T]win32 Kayıtlı Üye 27 Nis 2012 #4,345 ---> İçinizde birşey kaLmasın) Beni Dudağındaki Ruj Değil Yüzündeki Tebessüm Etkiler !
H ' hazel Bayan Üye 28 Nis 2012 #4,347 ---> İçinizde birşey kaLmasın) En çok söylenen yalan "Ben iyiyim" dir.
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 28 Nis 2012 #4,349 ---> İçinizde birşey kaLmasın) Edirne,Nişan,Meriç uzun süren bir yolculuk ve Mürvet çok eğlendim çok yoruldum herşeye rağmen güzel bir gündü...
---> İçinizde birşey kaLmasın) Edirne,Nişan,Meriç uzun süren bir yolculuk ve Mürvet çok eğlendim çok yoruldum herşeye rağmen güzel bir gündü...
Gözde' Bayan Üye 28 Nis 2012 #4,351 ---> İçinizde birşey kaLmasın) If you go, I wanna go with you And if you die, I wanna die with you
pitbulljuu çoğu insanı severim. Kayıtlı Üye 28 Nis 2012 #4,352 ---> İçinizde birşey kaLmasın) Of be asrın olayı oldu :R
[M]anya[X] Kayıtlı Üye 28 Nis 2012 #4,354 ---> İçinizde birşey kaLmasın) Ardımdan kaynar su döker kepçeler. Yanar her yer.her yerim. Hepsi gayet farkındalar ruhum ölüme dalar. Dalan dalıp gider. Dalını terkeder yaprak ölür. Sesim artık gidercesine güçsüz. Sirenlerim bağırmaktan aciz. Ateşle taciz.
---> İçinizde birşey kaLmasın) Ardımdan kaynar su döker kepçeler. Yanar her yer.her yerim. Hepsi gayet farkındalar ruhum ölüme dalar. Dalan dalıp gider. Dalını terkeder yaprak ölür. Sesim artık gidercesine güçsüz. Sirenlerim bağırmaktan aciz. Ateşle taciz.
REiSS Kayıtlı Üye 29 Nis 2012 #4,355 ---> İçinizde birşey kaLmasın) Guardiola'sız Barcelona'ya Barcelona mı Derim Ben yaa xD Yapma Bunu Pep Yapma p
---> İçinizde birşey kaLmasın) Guardiola'sız Barcelona'ya Barcelona mı Derim Ben yaa xD Yapma Bunu Pep Yapma p
Bayan Taruz Bayan Üye 29 Nis 2012 #4,356 ---> İçinizde birşey kaLmasın) Sorsan ikimiz de maviydik.Ama birimiz deniz birimiz gökyüzü...
D 'DiLek Bayan Üye 29 Nis 2012 #4,357 ---> İçinizde birşey kaLmasın) Kurtuluyorum sanirim yavas yavas.
Gözde' Bayan Üye 29 Nis 2012 #4,358 ---> İçinizde birşey kaLmasın) Haklı yorum yap haklı yorumu al, madem haksızlık yapma yolundasınız değeriniz bilinmeyecek yapcak bir şey yok. Her şey değişir.
---> İçinizde birşey kaLmasın) Haklı yorum yap haklı yorumu al, madem haksızlık yapma yolundasınız değeriniz bilinmeyecek yapcak bir şey yok. Her şey değişir.
InnoCence ÜLKÜ & UMAY Webmaster Prenses 29 Nis 2012 #4,359 ---> İçinizde birşey kaLmasın) Yanında Olmak Çok Güzeldi İyi ki Geldi :R