---> İçinizde birşey kaLmasın) Bu bendeki sana doyamıyorum
Deniz kızı Bayan Üye 18 Nis 2012 #4,142 ---> İçinizde birşey kaLmasın) sevsin demiyorum, nefret etmesin yeter.
parasite Kayıtlı Üye 18 Nis 2012 #4,144 ---> İçinizde birşey kaLmasın) meyve suyunun her türünden nefret ediyorum ...
Sibel1 Bayan Üye 18 Nis 2012 #4,145 ---> İçinizde birşey kaLmasın) of.. ç--- yapmak istemiyorum... yani tuvalete gitmekten nefret ediyorum bunun için su içmek bile istemiyorum :| Moderatör tarafında düzenlendi: 18 Nis 2012
---> İçinizde birşey kaLmasın) of.. ç--- yapmak istemiyorum... yani tuvalete gitmekten nefret ediyorum bunun için su içmek bile istemiyorum :|
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 18 Nis 2012 #4,147 ---> İçinizde birşey kaLmasın) [M]anya[X]' Alıntı: Yazı Gayet Açık Ve Net Video PayLaşımLarında Ve Çok AbartıLı Uzun Uzun YazıLar PayLaşmazsanız MesajLarınızı SiLmek Zorunda KaLmayız .. Genişletmek için tıkla ... + düzenlemek zorunda kalmayalım lütfen!
---> İçinizde birşey kaLmasın) [M]anya[X]' Alıntı: Yazı Gayet Açık Ve Net Video PayLaşımLarında Ve Çok AbartıLı Uzun Uzun YazıLar PayLaşmazsanız MesajLarınızı SiLmek Zorunda KaLmayız .. Genişletmek için tıkla ... + düzenlemek zorunda kalmayalım lütfen!
InnoCence ÜLKÜ & UMAY Webmaster Prenses 18 Nis 2012 #4,148 ---> İçinizde birşey kaLmasın) çok sinir bozucu..
-HHDRMS- - Hasan Hasret - Kayıtlı Üye 18 Nis 2012 #4,150 ---> İçinizde birşey kaLmasın) Gözlerim kan canagı oldu yine sağlam çifliyle. :M
-HHDRMS- - Hasan Hasret - Kayıtlı Üye 18 Nis 2012 #4,152 ---> İçinizde birşey kaLmasın) Allah acil şifalar versin kardeşim..
-HHDRMS- - Hasan Hasret - Kayıtlı Üye 19 Nis 2012 #4,155 ---> İçinizde birşey kaLmasın) Tam doldurdum bütün hepsini Pc kapantı. Allah ıslah etsin seni pc
D 'DiLek Bayan Üye 19 Nis 2012 #4,156 ---> İçinizde birşey kaLmasın) Allah seni nasil biliyorsa öyle yapsin.
-HHDRMS- - Hasan Hasret - Kayıtlı Üye 19 Nis 2012 #4,157 ---> İçinizde birşey kaLmasın) - Of bir daha böyle şeylere kalkışmicam ne zormuş ya sıkıntıya girdim doldur doldur bitmedi hönk
---> İçinizde birşey kaLmasın) - Of bir daha böyle şeylere kalkışmicam ne zormuş ya sıkıntıya girdim doldur doldur bitmedi hönk
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 19 Nis 2012 #4,159 ---> İçinizde birşey kaLmasın) kendımı pıs gıbı hıssedıorm :s
ParadokS Kayıtlı Üye 19 Nis 2012 #4,160 ---> İçinizde birşey kaLmasın) Çok heyecanlandım la, 5 dakika' da 2 sınavım açıklandı.