---> İçinizde birşey kaLmasın) Bi dediğin bi dediğini tutmuyor..
H ' hazel Bayan Üye 13 Nis 2012 #3,981 ---> İçinizde birşey kaLmasın) Bi dediğin bi dediğini tutmuyor..
H HaDeS Kayıtlı Üye 13 Nis 2012 #3,983 ---> İçinizde birşey kaLmasın) herkes kendi dunyasinda mutlu olsun
DeriN ~ #Börteçine Bayan Üye 13 Nis 2012 #3,984 ---> İçinizde birşey kaLmasın) Çok çok çok yedim.Bir tane daha olsa yine yerim.Ohh.
H ' hazel Bayan Üye 13 Nis 2012 #3,986 ---> İçinizde birşey kaLmasın) çocuk profiline almışlar interneti, forumlara giremiyorum. Modemi kapatsalar daha iyi. (!)
---> İçinizde birşey kaLmasın) çocuk profiline almışlar interneti, forumlara giremiyorum. Modemi kapatsalar daha iyi. (!)
InnoCence ÜLKÜ & UMAY Webmaster Prenses 13 Nis 2012 #3,987 ---> İçinizde birşey kaLmasın) notlari eokula girmem lazim :s
-HHDRMS- - Hasan Hasret - Kayıtlı Üye 13 Nis 2012 #3,988 ---> İçinizde birşey kaLmasın) Eleştirmekden çekiştirmekden başka yaptıkları birşey yok.. DF Love <3
InnoCence ÜLKÜ & UMAY Webmaster Prenses 13 Nis 2012 #3,990 ---> İçinizde birşey kaLmasın) gözlerine karşı zayıf mı olayım ? saklamaya gelmez sevda sancısı
InnoCence ÜLKÜ & UMAY Webmaster Prenses 14 Nis 2012 #3,992 ---> İçinizde birşey kaLmasın) heyecan bastı uyuyamıyorum ya .. :s yarın öğlenden sonra gelecekler :R :R
---> İçinizde birşey kaLmasın) heyecan bastı uyuyamıyorum ya .. :s yarın öğlenden sonra gelecekler :R :R
Director23 Banned 14 Nis 2012 #3,993 ---> İçinizde birşey kaLmasın) Deli dediler bana güldüm geçtim ,ben bu yolu kendime bir gün seçtim bazılarına sorarsan serseri bir gencim verilecek tek cevabım SEVDADANDIR
---> İçinizde birşey kaLmasın) Deli dediler bana güldüm geçtim ,ben bu yolu kendime bir gün seçtim bazılarına sorarsan serseri bir gencim verilecek tek cevabım SEVDADANDIR
-HHDRMS- - Hasan Hasret - Kayıtlı Üye 14 Nis 2012 #3,994 ---> İçinizde birşey kaLmasın) Kafam biiiiiii dünyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa oldu :]}
---> İçinizde birşey kaLmasın) Kafam biiiiiii dünyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa oldu :]}
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 14 Nis 2012 #3,995 ---> İçinizde birşey kaLmasın) cok merak edıorum sonuc ne olacak
Deniz kızı Bayan Üye 14 Nis 2012 #3,997 ---> İçinizde birşey kaLmasın) Bazı kadınların makyaj temizleme losyonları yoktur. Onları ağlatan sevdikleri adamlar vardır.
---> İçinizde birşey kaLmasın) Bazı kadınların makyaj temizleme losyonları yoktur. Onları ağlatan sevdikleri adamlar vardır.
-HHDRMS- - Hasan Hasret - Kayıtlı Üye 14 Nis 2012 #3,998 ---> İçinizde birşey kaLmasın) Ağlamamalı her ne olursa olsun. - İşe gidiyorum geldigimde buralarda olmalı.
---> İçinizde birşey kaLmasın) Ağlamamalı her ne olursa olsun. - İşe gidiyorum geldigimde buralarda olmalı.
M Mastor Kayıtlı Üye 14 Nis 2012 #4,000 ---> İçinizde birşey kaLmasın) gaffamiza sıh gaffamiza, omzimıza sıh omzimıza :I