---> İçinizde birşey kaLmasın) Ruh hâline yakışmıyor.. :M
Lilith Daughter of the Void Admin 8 Nis 2012 #3,861 ---> İçinizde birşey kaLmasın) Ruh hâline yakışmıyor.. :M
D 'DiLek Bayan Üye 8 Nis 2012 #3,862 ---> İçinizde birşey kaLmasın) Cansinsiz siz hepiniz, iyiki varsiniz.
Lilith Daughter of the Void Admin 8 Nis 2012 #3,863 ---> İçinizde birşey kaLmasın) Cansınbeybi. ehuehehe. :M
yeninickisteyin Banned 8 Nis 2012 #3,864 ---> İçinizde birşey kaLmasın) Ne biçim insanlar bunlar hani nerde gerçek insanlar burası nasıl ortam nasıl mekan bebeğim. BUrası için demiyorum tabi
---> İçinizde birşey kaLmasın) Ne biçim insanlar bunlar hani nerde gerçek insanlar burası nasıl ortam nasıl mekan bebeğim. BUrası için demiyorum tabi
Oozany Kayıtlı Üye 8 Nis 2012 #3,866 ---> İçinizde birşey kaLmasın) Bu dünya da ne karaktersiz insanlar var.
H ' hazel Bayan Üye 8 Nis 2012 #3,867 ---> İçinizde birşey kaLmasın) Nerden çıktı bu heyecanlanma şimdi xD
Lilith Daughter of the Void Admin 9 Nis 2012 #3,869 ---> İçinizde birşey kaLmasın) Farklı kızlar için, aynı kelimeler.. Birden fazla kalbimi var bu insanların? Yoksa aynı anda..
---> İçinizde birşey kaLmasın) Farklı kızlar için, aynı kelimeler.. Birden fazla kalbimi var bu insanların? Yoksa aynı anda..
OceannBlue Kadehler Ağlasın.. Kayıtlı Üye 9 Nis 2012 #3,870 ---> İçinizde birşey kaLmasın) Gel KaçaLım Bu DiyarLardan
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 9 Nis 2012 #3,872 ---> İçinizde birşey kaLmasın) aşk zamanı degıl sımdı,daha cok ısler var yapılacak yatırım once
Bezmi$h Banned 9 Nis 2012 #3,875 ---> İçinizde birşey kaLmasın) Biri karşına çıkıp seni seviyorum dediğinde !! O an kendini iyice tanıman gerekir...
---> İçinizde birşey kaLmasın) Biri karşına çıkıp seni seviyorum dediğinde !! O an kendini iyice tanıman gerekir...
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 9 Nis 2012 #3,876 ---> İçinizde birşey kaLmasın) lanet ıs yerınde yarın kurtuluyorum duygularım karma karısık
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 9 Nis 2012 #3,879 ---> İçinizde birşey kaLmasın) kokusmus penır gıbısın hala ona buna cemkiriyorsun...
H ' hazel Bayan Üye 9 Nis 2012 #3,880 ---> İçinizde birşey kaLmasın) Bir insan en çok kimin yanında susuyorsa, aslında en çok onunla konuşmak istiyordur..
---> İçinizde birşey kaLmasın) Bir insan en çok kimin yanında susuyorsa, aslında en çok onunla konuşmak istiyordur..