---> İçinizde birşey kaLmasın) çikolatayı çok seviyorum yaa
H ' hazel Bayan Üye 30 Mar 2012 #3,624 ---> İçinizde birşey kaLmasın) 'O bir mesaj atar, sen yüz kere okursun..''
[M]anya[X] Kayıtlı Üye 31 Mar 2012 #3,625 ---> İçinizde birşey kaLmasın) EvveLim Sen oLdun Ahirim Sensin ..
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 31 Mar 2012 #3,626 ---> İçinizde birşey kaLmasın) kör bu millet başka birşey demiyorum!
InnoCence ÜLKÜ & UMAY Webmaster Prenses 31 Mar 2012 #3,627 ---> İçinizde birşey kaLmasın) insan boş yere felsefe yapmayı ne çok seviyor
H ' hazel Bayan Üye 31 Mar 2012 #3,628 ---> İçinizde birşey kaLmasın) Keşke uyanmasaydım da devam etseydi rüyam
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 31 Mar 2012 #3,630 ---> İçinizde birşey kaLmasın) arkadas bu ınsanları anlamıyorum.ben yapmadım etmedım demeler.. ulan saat bellı tarıh bellı kımı kandırıyon eheheh cok guldum gene
---> İçinizde birşey kaLmasın) arkadas bu ınsanları anlamıyorum.ben yapmadım etmedım demeler.. ulan saat bellı tarıh bellı kımı kandırıyon eheheh cok guldum gene
Deniz kızı Bayan Üye 31 Mar 2012 #3,632 ---> İçinizde birşey kaLmasın) Ya tutulacak kadar yakın ol, ya da unutulacak kadar uzak.
H ' hazel Bayan Üye 31 Mar 2012 #3,633 ---> İçinizde birşey kaLmasın) Sanki sesimi duyuyormuş gibi.Düşünce gücü müdür nedir :M
-HHDRMS- - Hasan Hasret - Kayıtlı Üye 31 Mar 2012 #3,634 ---> İçinizde birşey kaLmasın) Tilkiyi canından eden parlak postudur , İnsanı canından eden k...e dostudur
---> İçinizde birşey kaLmasın) Tilkiyi canından eden parlak postudur , İnsanı canından eden k...e dostudur
-HHDRMS- - Hasan Hasret - Kayıtlı Üye 31 Mar 2012 #3,635 ---> İçinizde birşey kaLmasın) Tilkiyi canından eden parlak postudur , İnsanı canından eden k...e dostudur
---> İçinizde birşey kaLmasın) Tilkiyi canından eden parlak postudur , İnsanı canından eden k...e dostudur
Berry* Bayan Üye 31 Mar 2012 #3,636 ---> İçinizde birşey kaLmasın) ' hazel' Alıntı: 'O bir mesaj atar, sen yüz kere okursun..'' Genişletmek için tıkla ... Söylemeden geçemeyeceğim. Gerçekten doğru ve güzel bir söz.
---> İçinizde birşey kaLmasın) ' hazel' Alıntı: 'O bir mesaj atar, sen yüz kere okursun..'' Genişletmek için tıkla ... Söylemeden geçemeyeceğim. Gerçekten doğru ve güzel bir söz.
H ' hazel Bayan Üye 31 Mar 2012 #3,637 ---> İçinizde birşey kaLmasın) Hiç anlamadın beni hala da devam ediyorsun ..
Deniz kızı Bayan Üye 31 Mar 2012 #3,638 ---> İçinizde birşey kaLmasın) Eğer ölmüş olsaydı… Alışırdım. Ama kalbi hala atıyor… Hemde bir başkası için. Alışamıyorum.
---> İçinizde birşey kaLmasın) Eğer ölmüş olsaydı… Alışırdım. Ama kalbi hala atıyor… Hemde bir başkası için. Alışamıyorum.