---> İçinizde birşey kaLmasın) Özlettin kendini Tarsuslu. :pp
N ` nazLı .. Bayan Üye 25 Mar 2012 #3,482 ---> İçinizde birşey kaLmasın) Ayy ayy duygulandım bak p Siz de özlendiniz efem :Ü
ParadokS Kayıtlı Üye 25 Mar 2012 #3,484 ---> İçinizde birşey kaLmasın) Madem öyle bir ara bekleriz efendim. p
D 'DiLek Bayan Üye 25 Mar 2012 #3,485 ---> İçinizde birşey kaLmasın) Bir kız ve bir erkek arkadaş olabilir ama sonunda mutlaka birisi diğerine aşık olur. Belki hemen, belki çok sonra, belki de ölünceye kadar.
---> İçinizde birşey kaLmasın) Bir kız ve bir erkek arkadaş olabilir ama sonunda mutlaka birisi diğerine aşık olur. Belki hemen, belki çok sonra, belki de ölünceye kadar.
N ` nazLı .. Bayan Üye 25 Mar 2012 #3,486 ---> İçinizde birşey kaLmasın) Peki efendim uğrarım bi ara p
D 'DiLek Bayan Üye 25 Mar 2012 #3,487 ---> İçinizde birşey kaLmasın) 4 dakikalık şarkının verdiği mutluluğu veremeyen insanlar var.
Bezmi$h Banned 25 Mar 2012 #3,489 ---> İçinizde birşey kaLmasın) Bir çift kelam için her zaman hazırım :H
-HHDRMS- - Hasan Hasret - Kayıtlı Üye 25 Mar 2012 #3,490 ---> İçinizde birşey kaLmasın) Kadınlar sözleriyle değil, gözleriyle konuşur aslında. Bu yüzden onları anlamak için dinlemek yetmez, izlemek gerek yalnızca.
---> İçinizde birşey kaLmasın) Kadınlar sözleriyle değil, gözleriyle konuşur aslında. Bu yüzden onları anlamak için dinlemek yetmez, izlemek gerek yalnızca.
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 25 Mar 2012 #3,491 ---> İçinizde birşey kaLmasın) sessızlık ıstıyorum :s
Sahraa! Bayan Üye 25 Mar 2012 #3,492 ---> İçinizde birşey kaLmasın) Güneşim açtı. Baharın arkası mevsim bana yazzzzz
-HHDRMS- - Hasan Hasret - Kayıtlı Üye 25 Mar 2012 #3,493 ---> İçinizde birşey kaLmasın) Yazdıklarımı boşver . . . Yazıp yazıp sildiklerimi bir görsen !
Gözde' Bayan Üye 25 Mar 2012 #3,494 ---> İçinizde birşey kaLmasın) O cıbıl cıbıl halde mesir kalabalığına girip tacize uğrayan ve dava açan kadın... komiksin.
---> İçinizde birşey kaLmasın) O cıbıl cıbıl halde mesir kalabalığına girip tacize uğrayan ve dava açan kadın... komiksin.
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 25 Mar 2012 #3,495 ---> İçinizde birşey kaLmasın) ders ders ders kuscam yakındır
H ' hazel Bayan Üye 25 Mar 2012 #3,496 ---> İçinizde birşey kaLmasın) Açlık Oyunları <3 Ne filmdi ama ya :R
Deniz kızı Bayan Üye 25 Mar 2012 #3,497 ---> İçinizde birşey kaLmasın) Ya ben anlamadim ki, sen ne ara benim HERŞEYIM oldun?
H ' hazel Bayan Üye 25 Mar 2012 #3,498 ---> İçinizde birşey kaLmasın) 9 nisana kadar sınavım yok ne güzel :R
Deniz kızı Bayan Üye 25 Mar 2012 #3,499 ---> İçinizde birşey kaLmasın) yok artik, bide cikma teklifi etseydin. :M
Sibel1 Bayan Üye 25 Mar 2012 #3,500 ---> İçinizde birşey kaLmasın) Avrupa Şampiyonu FENERBAHÇE... var mı dünyada daha büyük spor kulubü... var mı böyle taraftar ? yok.. seni çok seviyorum FENERBAHÇE ! ! !
---> İçinizde birşey kaLmasın) Avrupa Şampiyonu FENERBAHÇE... var mı dünyada daha büyük spor kulubü... var mı böyle taraftar ? yok.. seni çok seviyorum FENERBAHÇE ! ! !