---> İçinizde birşey kaLmasın) Çok haklıı.
[T.T]win32 Kayıtlı Üye 2 Mar 2012 #2,663 ---> İçinizde birşey kaLmasın) Japon Kızlar DRİFT Yapsın Bizim Kızlar TRİP Atsın..
[T.T]win32 Kayıtlı Üye 2 Mar 2012 #2,664 ---> İçinizde birşey kaLmasın) Özel Numara Yoktur; Özleyen Eski Sevgili Vardır..
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 2 Mar 2012 #2,669 ---> İçinizde birşey kaLmasın) nefret edıorum cocuklar nefrettt sıkıp bogasım gelıor
Sahraa! Bayan Üye 2 Mar 2012 #2,670 ---> İçinizde birşey kaLmasın) Bacııımm ne yaptılar sanaaaaa :| ( çok kötü çokkk )
H ' hazel Bayan Üye 2 Mar 2012 #2,671 ---> İçinizde birşey kaLmasın) Necip Fazıl'a sorarlar 'sevgi mi nefret mi ?' diye. Nefret der üstad ve ekler: Çünkü onun sahtesi olmaz..
---> İçinizde birşey kaLmasın) Necip Fazıl'a sorarlar 'sevgi mi nefret mi ?' diye. Nefret der üstad ve ekler: Çünkü onun sahtesi olmaz..
Bayan Taruz Bayan Üye 2 Mar 2012 #2,672 ---> İçinizde birşey kaLmasın) Söyle Söyle Sevmiyorum De,Yak Canımı Alıştım Zaten Sensizliğe
Wu-Tang Kayıtlı Üye 2 Mar 2012 #2,673 ---> İçinizde birşey kaLmasın) Tam da iki-üç tane kalacak günü buldu sigaram.
H ' hazel Bayan Üye 2 Mar 2012 #2,674 ---> İçinizde birşey kaLmasın) -Sende mi Brütüs? +BU SEFER NE YAPTIM YA!?!? -Sakin ol lan evin anahtarı diyorum, sende mi? +Haa pardon. Bende, al. :Ç
---> İçinizde birşey kaLmasın) -Sende mi Brütüs? +BU SEFER NE YAPTIM YA!?!? -Sakin ol lan evin anahtarı diyorum, sende mi? +Haa pardon. Bende, al. :Ç
'-DamLa Bayan Üye 2 Mar 2012 #2,680 ---> İçinizde birşey kaLmasın) ESKi düşler Forum Mumla aranır oldu .