---> İçinizde birşey kaLmasın) bundan sonra iddia oynayacağım hahaha
InnoCence ÜLKÜ & UMAY Webmaster Prenses 26 Şub 2012 #2,461 ---> İçinizde birşey kaLmasın) bundan sonra iddia oynayacağım hahaha
ohlin Bayan Üye 26 Şub 2012 #2,466 ---> İçinizde birşey kaLmasın) saçma sapan konuşmayı nede çok seversin
ohlin Bayan Üye 26 Şub 2012 #2,468 ---> İçinizde birşey kaLmasın) yazamaz yazamaz dediniz yazamıyorum çok güzel hoş harika!!!!!!!
ParadokS Kayıtlı Üye 26 Şub 2012 #2,469 ---> İçinizde birşey kaLmasın) ' ParadokS' Alıntı: Bi gelsen ya. Genişletmek için tıkla ... +
petaliza Bayan Üye 26 Şub 2012 #2,471 ---> İçinizde birşey kaLmasın) Ya benim ol her şeyinle Ya da unut her şeyimle..
-HHDRMS- - Hasan Hasret - Kayıtlı Üye 26 Şub 2012 #2,473 ---> İçinizde birşey kaLmasın) Rast gelırım dedım ama gelemedım :M
H ' hazel Bayan Üye 26 Şub 2012 #2,476 ---> İçinizde birşey kaLmasın) Varlıgımla herkesı üzüyorum ben. ölmek ıstıyorum.
Director23 Banned 26 Şub 2012 #2,477 ---> İçinizde birşey kaLmasın) Bu insanlar hangi ara bu kadar vurdumduymaz oldu , neden bana dokunmayan yılan bin yaşasın modundalar ?
---> İçinizde birşey kaLmasın) Bu insanlar hangi ara bu kadar vurdumduymaz oldu , neden bana dokunmayan yılan bin yaşasın modundalar ?
-HHDRMS- - Hasan Hasret - Kayıtlı Üye 26 Şub 2012 #2,478 ---> İçinizde birşey kaLmasın) Sıkıcı bugün hemde çok en ıyısı yatıp uyumak onlarda yok zaten ve en önemlısı o yok
---> İçinizde birşey kaLmasın) Sıkıcı bugün hemde çok en ıyısı yatıp uyumak onlarda yok zaten ve en önemlısı o yok
H ' hazel Bayan Üye 26 Şub 2012 #2,479 ---> İçinizde birşey kaLmasın) Baskası olma kendın ol boyle cok daha guzelsın ya gel bana sahıcı sahıcı ya da anca gıdersin
---> İçinizde birşey kaLmasın) Baskası olma kendın ol boyle cok daha guzelsın ya gel bana sahıcı sahıcı ya da anca gıdersin