iÇimi Acıtan itiRaf..

manitayla bizde tartıştık bilader..

Bu kadınlardan çekeceğimiz var.

Kurtlar Vadisi'nde iki dostu birbirine düşürürler.

Bana kapris yapmaya çalışırlar.

Seninle tartışırlar. ;)

Ksr bakmayın ama bi insan ölümüne sewiyosa çok aşıksa tribün bahane olmamalı sewgi özweri ister biraz ;)

Ksr bakmayın ama bi insan ölümüne sewiyosa çok aşıksa tribün bahane olmamalı sewgi özweri ister biraz ;)

Valla bne elimden gelen özveriyi yapıyoRumm.. bana görede kArşılıgını alamıoRumm.. Trübün konusuna gelirsekk? Ben onu üzmemek için hiç bi maça giderken ona haber vermiyoRum oda anlAmıyo zatenn..

Elbette seviyoruz manitaları.Ama koşul sundukları zaman iki arada bir derede kalıyoruz.Bu aynen şunun gibi : Annen mi ben mi ? sorusunu çağrıştırıyor.

Valla bne elimden gelen özveriyi yapıyoRumm.. bana görede kArşılıgını alamıoRumm.. Trübün konusuna gelirsekk? Ben onu üzmemek için hiç bi maça giderken ona haber vermiyoRum oda anlAmıyo zatenn..

Anlamıyor diye bir şey yok.Anlatmasını bileceksin ;) Bak mesela benim de Necati Şaşmaz düşkünlüğüme sürekli karışırdı.Hangimizi daha çok seviyorsun diyerek kıyaslama yapmamı bekledi.Seni ama sırf sen yada başkası diyor diye idolümden vazgeçemem dedim kestirip attım ;)

Paşlaştığın saol da asıl biz sizden çekioruz yaa şunlara bak..

Yaa öyledir ne demezsin !!!

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri