iÇimi Acıtan itiRaf..

KüçüKköyLüm

Kayıtlı Üye
iLk defa adam Gibi Dün taRtıştık hilal senlee.. :S Agır Konuşmamaya Çalıştım.. Ama yinede AGzımdan kaçanlar oLmuştur.. :S Ama sen harbiden Çok KıRdınn bu yazıyı belKi burda bi ihtimal oKursunn ama her ne kadar inanmasandaa:S itiraf ediyoRmkii.. Sevmektende Öte.. ÇooOkk SeviyoRumm Senii.. ;)

maca gidiyon diye senden ayrilcak kizla bence hic cikma ne bu ya herkes kendi istedigini yapmali bence niye karisiyorkii?

neyse araniz iyi olsun hep ,...

AsLında öylede deil.. Akın bu kavgada suçLu benim aSlnda ama bende oLayı bilmydm..

AyRIca maç Konusuna gelirse.. :( Maça Gitmemi istemiyo ÇünKü zarar Gördügümü biliyo.. Ama Ama Amaa.. Gidersemde AyRılırım diyo.. Ama hep gittigimi biliyo :( AyRılmıyo kızıyo falan ama ayRIlmıyo fedakARLık gösteriyo ama ne bilimm.. :(

AsLında öylede deil.. Akın bu kavgada suçLu benim aSlnda ama bende oLayı bilmydm..

AyRIca maç Konusuna gelirse.. :( Maça Gitmemi istemiyo ÇünKü zarar Gördügümü biliyo.. Ama Ama Amaa.. Gidersemde AyRılırım diyo.. Ama hep gittigimi biliyo :( AyRılmıyo kızıyo falan ama ayRIlmıyo fedakARLık gösteriyo ama ne bilimm.. :(
suçune kabul ediyosun ama kırdın diyosun:91:suçlu sensen özür dileyecek olanda sensin

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri