Buğra1
Kayıtlı Üye
Çok büyüktür benim içimdeki "Fenerbahçe aşkı".DeLiLer qibi aşık oLduqum SewqiLimden biLe önemLidir.Annemden Babamdan Herşeyden..ÖSS den biLeGeçen sene 15 depLasmana qittim peder bu maçLaraa qitme we qeLme esnasında qeçen süre zarfı içierisindeki zamana tam 2000 soru sıqdıqını hespLamış oLacakki bu yıL maçLarı YsakLadı..
Damarımı kesseniz Sarı-Laciwert akar cinsinden FenerbahçeLiyim ben.
İtiraf ediyorumki normaL Hayatta hiç aqLamayan duyqusuzun teki oLan ben DenizLide şampiyonluqun kaçtıqı maçta DeLiLer qibi aqLamştım 2 qün yemek yemedim uyumadım iş aiLemin beni psikoLaqa qötürme dercesine Kadar qeLdi
Bazen düşünüyorumda bu kadar FANATİK oLarak yanLışmı yapıorum..Ama o içimdeki yaramaz çocuqa enqeL oLamıyorum..
Cefada,Wefada,Sewinçte,Hüzünde öLümüne FENERBAHÇELİYİM .Bu aşkı FnerbahçeLi oLmayan anLayamaz..
Bu yazıyı yazmamın nedeni buqün oynanacak tamam yada dewam maçının duyqusaLLıqının werdiqi bişeydir
Okuduqunuz için TeşekkürLer
Damarımı kesseniz Sarı-Laciwert akar cinsinden FenerbahçeLiyim ben.
İtiraf ediyorumki normaL Hayatta hiç aqLamayan duyqusuzun teki oLan ben DenizLide şampiyonluqun kaçtıqı maçta DeLiLer qibi aqLamştım 2 qün yemek yemedim uyumadım iş aiLemin beni psikoLaqa qötürme dercesine Kadar qeLdi
Bazen düşünüyorumda bu kadar FANATİK oLarak yanLışmı yapıorum..Ama o içimdeki yaramaz çocuqa enqeL oLamıyorum..
Cefada,Wefada,Sewinçte,Hüzünde öLümüne FENERBAHÇELİYİM .Bu aşkı FnerbahçeLi oLmayan anLayamaz..
Bu yazıyı yazmamın nedeni buqün oynanacak tamam yada dewam maçının duyqusaLLıqının werdiqi bişeydir
Okuduqunuz için TeşekkürLer