İç Sesim ..

cluee

Bayan Üye
İç sesim,günlüğüm :)
Başlıktaki gibi içimden geleni yazmalıyım.O zaman başlayalım.
Her gün bi karar veriyorum-yerine getirmeyeceğimi bilsem de-faceye girmicem girsemde çok durmayıp bişe yazmicam,paylaşmicam diye.Ama tabi ki hiç başarılı olamadım.Bugün o kararı gene verdim.Çünkü artık öyle bi hale geldim ki bişe yazıp paylaşmadan duramıyorum.Her an aklımda,onlar girdi mi ? Bişe yazmışlar mı ? Biri paylaştığım birşeye yorum yapmış mı sorusuyla dolanıyorum ve bu çok sıkıcı bişey.Zaten bu aralar canım çok sıkkın.Bi de kafama bunu taktım tamamen akli dengemi kaybedicem yakında.Takmamaya çalışıyorum ama herşeyi çok takıyorum.Bu huyumdan da bıktım artık.Gülüyorum,bişeyi takmaz gibi görünüyorum arkadaşlarımın yanında ama hiçte öyle değil.İçime atıyorum herşeyi.Paylaşabileceğim kişiler var evet ama içimden paylaşmak da gelmiyo.Bilmiyorum belki de hayatımda çok yer edinmemiş,arkadaşlarımı tanımayan,beni çok iyi tanımamış birine anlatmalıyım.İsterdim ama şimdi de öyle biri yok.Şimdi bile kim çevrimiçi diye baktım.Diyorum işte bağımlısı oldum.Millet aşık olur,birinden hoşlanır,aklına sürekli o gelir,onu yazar,zaman bi şekilde geçer.Ben de o da yok.Sanki duygularım alınmış gibi dolanıyorum uzun zamandır.Bi gün hoşlanıyorum dediğim kişinin ertesi gün yüzüne bile bakmıyorum .Sanki tiksinmişim gibi.Neyse işte bu aralar mutsuzum diyorum ve noktayı koyuyorum .
 
---> İç Sesim ..

Bugün dünden daha kötü günlük.Bütün gün bilgisayar başındaydım.Çok çokkk çokkk sıkıcııııı.
Ağlıyorum lan ağlıyorum gülmüyorum bu sefer ağlıyorum.Uffff ne zaman eski halime dönücem ? Herkes merakla bekliyo hahaha Aslında dikkatle bakarsak hiçbir soruunum yok gibi görünüyo ama bilinçaltımda üzülen bi ben daha var sanırım.Gene saçmalıyorum sanırım.Haa unutmadan bütün telefonları bozuyorum.Azar işitiyorum bi güzelll.Yani anlicağın ben bu evdeee kafayı yicemmm.Kış gelmeli,evden çıkmalıyım,arkadaşlarımla da vakit geçirmeliyimmm.Şu yazlıklardan bıktım herkes gitti tek kaldımm.Offf böyle işte .Hadi byy öptüm .d

Son olarak kalın,italik vs üstüne bastığımda olmuyo.Herşey bana karşı bu aralar
 
Son düzenleme:
---> İç Sesim ..

Günlügünün hayırlı olsun :)
Bilirim o normal görülüp iç bunalımlarını :) Bayas kötüdür.
 
---> İç Sesim ..

Günlükk (günlük olmaktan çıksan da )

Bu hayatta kimseye güvenmemek lazımmış.Bunu bi kere daha anladım.Sanırım başım derde girecek.Ama nedense bugün hep güldüm-sanırım deliriyorum- Bi an önce ne olacaksa olsun diyorum artık.Bazı şeyleri içime ata ata tükendim.Bi hatanın bedeli bu kadar ağır olmak zorunda mı ? Cezam neyse çekicem . Offf oOoOfff .Geber ya sen de kurtul bende kurtliyim.
Onu geçtim de okullar da açılıyo.Seviniyorum aslında biraz kafam dağılır.Tabi ne kadar sürer bu durum bilmiyorum ama olacaksa bi an önce olsun ve bitsin.
Birr tekk dileğimm varr mutluu olmaa yeterrr hahaha

Daha fazla saçmalamiyim.Bu günlük yeter.

Adiosss .D
 
takipçi satın al
instagram takipçi hilesi
takipçi satın al
tiktok takipçi hilesi
vozol
antalya havalimanı transfer
Geri
Üst