iç dökmesi.

Bivefa

Kayıtlı Üye
Ara sıra karşınıza çıkar, koca kafalı insanlar. İlkokul da hep alay konusu olanlardandır,koca kafa diye seslenilir. Bende onlardan biriyim,kucukken cok dalga konusu oldum bu yüzden eve gidip odamda çok ağlamışımdır ve bu yüzden hep iyi niyetli olmayi seçtim başkalarını kırmamayı kusur gördüğümde dalga gecmeyi degilde o kusuru örtmeye uğraştım. Zamanla vucut gelistirdim pek göze batmaz oldu kusurum. Ama hala kendini bilmez insanlıktan nasibini almamış mahlukatlar çıkıyor dünde böyle bi hayvanla karşılaştım ondan bu yazıyı yazıyorum belkide odamda ağlamanin yazıya dökülmüş hali bu ve hala 20 30 llu yaşa gelip insan kusurlariyla dalga gecen lakap takan insanlar varsa onlarin aciziyetini allaha havale ediyorum. Sakın böyle bir hataya düşmeyin siz kusursuz olabilirsiniz ama cocuklariniz bunla sınanabilir insan dalgaya aldiklarini yasmadan ölmez diye bi hadis vardir unutmayin.

---> iç dökmesi.

...cehaletin gozu kor olsun diyorum,turkcede bir tekerleme vardir,cuvaldizi baskasina durtmeden evvel kucuk bir igneyi kendine durt diye,iste bir cok insanlar kendi ayiplarin gormeden basklarinin ayiplarini cikarmaya bakarlar.kim ne derse desin takma kafana

---> iç dökmesi.

Ara sıra karşınıza çıkar, koca kafalı insanlar. İlkokul da hep alay konusu olanlardandır,koca kafa diye seslenilir. Bende onlardan biriyim,kucukken cok dalga konusu oldum bu yüzden eve gidip odamda çok ağlamışımdır ve bu yüzden hep iyi niyetli olmayi seçtim başkalarını kırmamayı kusur gördüğümde dalga gecmeyi degilde o kusuru örtmeye uğraştım. Zamanla vucut gelistirdim pek göze batmaz oldu kusurum. Ama hala kendini bilmez insanlıktan nasibini almamış mahlukatlar çıkıyor dünde böyle bi hayvanla karşılaştım ondan bu yazıyı yazıyorum belkide odamda ağlamanin yazıya dökülmüş hali bu ve hala 20 30 llu yaşa gelip insan kusurlariyla dalga gecen lakap takan insanlar varsa onlarin aciziyetini allaha havale ediyorum. Sakın böyle bir hataya düşmeyin siz kusursuz olabilirsiniz ama cocuklariniz bunla sınanabilir insan dalgaya aldiklarini yasmadan ölmez diye bi hadis vardir unutmayin.

Asil uzulmesi herekenler onlar. Sen degilsin neden mi?

Insan kinadigi sey basina gelmeden olmezmis.
Ayrica. Sen ozurleri kapatmayi tercih etmissin ama onlar komplekslerinden dolayi kendi kusurlarini bastirmak icin baskalarinin kusurlarini(ki bunlar kusur da degil) ortaya cikarmayi tercih etmiski kendilerinin ki goze batmasin.

Benim babamin amcasinin kizi var. Kisacasi halam, bizim komsunun oglu spastik ozurlu. Bizim aile kalabalk bi aile. Bizi cok sever hep bize gelirdi bizde cok ilgilenirdik kardesimiz gibiydi. Bizle yer icerdi. Birgun o halam geldi. Bakti bizimle yemek yiyor. Igeenmiyormusunuz onunla yemk yemeye dedi. Hepimiz sok olduk. Cunku burnu akar biz silerdik agzini yuzunu silerdik. Insan kardesine nasil bakar oyle. Biz o eve tasindigimizda o cucuk 4 yasindaydi simdi mas. 26 yasinda canim benim. Bir zaman sonra ALLAH ona son bir evlat daha verdi. Oda spastik oldu. Hele bebekligi ayni o kucumsedigi cocuk gibiydi. O cocuga benziyor denildiginde ise kiziyordu. Hala ders almamis sekilde. Sonra halamlae utandi cocuktan hic insan icine cikarmadi cok hircin ve saldirgan oldu halada saldirgan ve kocaman cocuk oldu zapedemiyorlar. Bizim konsunun oglu ise. Annesi babasi ablalari cok ilgulendiler. Cocuklara hersey alarak evlerine getiriyorlardi ki cocuklari yalniz olmasin insanlara yakin olsun. Disardaydi surekli cocuk. Ucan kus tanir ve sever onu.
Ozur siz izin verdiginiz kadar ozurdur.. (senin icin demiyorum)
Ne var onda benimde boyum kisa ve bunu milyonlarca defa duydum baskalarindan ama hic bir zaman rahatsiz olmadim. ALLAHima sukurler olsun butun uvruzlarim azalarim tam. Omur boyu ALLAHa sukur etse ibadet etsem bir gozumun diyetini bile odeyememis olurum.

.
Yasin kac bilmiyorum ama bence odalara girip kapanmak yerine oyle densizlere ALLAHin varligini hatirlat.

---> iç dökmesi.

Kusurlu olan olar ki. Sen bu dünyaya böyle gelmişsin. Mesela ben de gözlüklüyüm çok dendi dört göz diye. Onlar dedi diye gözlüğü kırıp atsaydım göremezdim çevremdeki güzellikleri. :) İç dökmüşsün umarım için cidden rahatlamıştır ve umarım bu durumu kafana takmadan insanların dediklerini umursamadan rahatça yaşarsın. Unutma bu senin hayatın sen böyle de değerlisin. O dalga geçenler seviyesini gösteriyorlar zaten. Seni sen olduğun için kabul edenlerle yolun açık olsun. Hep mutlu ol. Allah'ım ağladığın günlerin devamında hep güldürerek o günleri hatırlatmasın. :)

---> iç dökmesi.

Arkadaşlar ben sizden yardım bekliyorum bi konuda. 3 yıllık ilişkim var ve ben ayrılmak üzereyim. kız arkadaşım başka bi şehirde çalışıyor. olay şu.

kız arkadaşım başka bi kız arkadaşı ile birlikte bi evde kalıyor. ikiside çalışıyor. yani iki bekar kız evi. diğer kızında sevgilisi var ve üç beş aya evlenecekler.
şimdi diğer kızın erkek arkadaşı eski bi tanıdığını başka bi şehirden yanına çağırmış ve kalacak yeri olmadığı için benim sevgiliminde kaldığı evda kalabileceğini söylemiş.
sevgilim bana söylediğinde ben olmaz dedim. benim tanımadığım bir erkek gelip senin evinde kalamaz dedim. oda tamam ben konuşacağım dedi.
neyse gün gelir misafir gelmiş oraya ve kız arkadaşım beni hiçe sayıp kabul etmiş evde kalmasını. tabiyki terbiyesiz birşey yok ortada. ama ben izin vermediğim halde adam gelip onlarda kalmış. ve kız arkadaşım bunu bana gün içinde soylemiyor. gece telefon ile konuşurken söyluyor. cocuk geldi bizde kalıyor diyor.kızacagını biliyorum ama birşey diyemedim diyor. yani arkadaşını kıramamış.
banada kabullenmekten başka bi çare kalmıyor. olay olmuş bitmiş. ama ben kendime yediremedim kabullenemedim beni yok sayıp hiçe sayıp boyle yapmasını. benide tanıyor aslında ve boyle bi olayı kabullenmeyeceğimi biliyor. o da beni seviyor onuda biliyorum. ama bile bile boyle bi yanlış yapıp benim ona olan sevgimi kullanıp ''kızar ama affeder'' diye düşünmüş ve ayrılma kararı almak üzereyim.

sizce doğrumu yapıyorum.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri