nWPDRdKlQ_g KARSİYAKA MERKEZ KAFASİNA GÖRE HERKEZ YEAH!!! ***35½***
Bisquitte* Bayan Üye 9 Mar 2008 #3 yeah +Rep queeN süpeRsn :50: kaRşıyaka 35½ yeşıLıLe kRımızınLe hep yanındayız
QueeN Bayan Üye 9 Mar 2008 #5 ricaam... ılknurum sende ksk lı olursun tasın bı yanıcıma.. :2: ... levent sende sorun valla herkez dınlıyoo..
ricaam... ılknurum sende ksk lı olursun tasın bı yanıcıma.. :2: ... levent sende sorun valla herkez dınlıyoo..
CiCi_quıZ Bayan Üye 10 Mar 2008 #6 quennn ka ka ka si si si ben kSk oLduM BiLınsun bu iSTnBULu terK edıOmMmMM karsı yakadan ev arıyorum muge benı atARSA onda kaLcam: !!!karSIYaKAA!!!!:
quennn ka ka ka si si si ben kSk oLduM BiLınsun bu iSTnBULu terK edıOmMmMM karsı yakadan ev arıyorum muge benı atARSA onda kaLcam: !!!karSIYaKAA!!!!:
Q qöztepeLi Kayıtlı Üye 10 Tem 2008 #9 Cok sacma bence 100 200 kısı ksk yı temsıL edıo ıste naparsın ..
KsK_ali Kayıtlı Üye 30 Ağu 2008 #13 pfff.. en buyuk karsıyaka bunu herkes bılıo bence sız amatorunuzde takılın ... kaf kaf kaf sin sin sin kaf sin kaf sin kaf
pfff.. en buyuk karsıyaka bunu herkes bılıo bence sız amatorunuzde takılın ... kaf kaf kaf sin sin sin kaf sin kaf sin kaf
KsK_ali Kayıtlı Üye 30 Ağu 2008 #15 sence göztepe bence karşıyaka bu boyle gıder.. ıkımızde ayrı yolların ınsanlarıyız hehe
-Ediz1912- Türkiye'nin üç büyükleri; Mustafa,Kemal,ATATÜRK! Webmaster 30 Ağu 2008 #19 ~ KeNKs ~' Alıntı: Tam 35 Genişletmek için tıkla ... oyunmu oynuosun ? 35½ TesekkurLer
asd.f Bayan Üye 25 Mar 2009 #20 ---> i$te karşiyaka 35½ yeah!! İzmir'in yaRısı 35½ Karşıyaka'yken qeçipte tam 35 demeyin Lütfen ,) Ölümüne Kaf kaf !
---> i$te karşiyaka 35½ yeah!! İzmir'in yaRısı 35½ Karşıyaka'yken qeçipte tam 35 demeyin Lütfen ,) Ölümüne Kaf kaf !