By LostmaN
Kayıtlı Üye
müslümanlık hakkında derin bilgiler alırdım...
herkes kulaktan dolma bilgilerlen biliyo islamı
yani...
herkes kulaktan dolma bilgilerlen biliyo islamı
yani...
![]() |
![]() |
1,başınörtülü olduğu için eğitim alamıyorsun
2,eğitimlede kalmıyor,bi kaç özel sektör dışında bi yerde çalışamıyorsun
3,sakallı ve başörtülülere öcü gibi bakıyorlar..
4,nişantaşı sokaklarında adım attığınız yerde incil dağıtan masonları görürsünüz,hiçbir olumsuzluk geçmez akıllarından,ama kuran dağıtan insana köpek gibi bakarlar..
5,dinin direği namaz değilmidir_? namaz kılana yobaz,gerici tabirlerini yapıştırırlar..(sorsanız onlarda müslümandır)
6,
7,
8,
9,
10
uzaaaaar da uzaar
yaa biraz daha geçerli sebep bulabilirdin..uzar da uzar demişin...uzamaz...bu ülkede dinini çok güzel yaşayan da var yaşamayan da var...kuran dağıtanları hor gören kim varmış???..sakallı ve başörtülülere öcü gibi bakılıyorsa konyada açık giyinenlere hor gibi bakılıyor..illa ki eğitim almak istiyorsan..üniversite boyunca başını açıcaksın..açmıyorsan bu senin tercihin..çok genel konuşuyorsunuz yaa...çeşitli engeller olsa bile belki dünyada islamın en güzel yaşandığı yerlerden biri türkiyedir...karşı gelen varsa buyursunn..söylesin fikrini
yaa biraz daha geçerli sebep bulabilirdin..uzar da uzar demişin...uzamaz...bu ülkede dinini çok güzel yaşayan da var yaşamayan da var...kuran dağıtanları hor gören kim varmış???..sakallı ve başörtülülere öcü gibi bakılıyorsa konyada açık giyinenlere hor gibi bakılıyor..illa ki eğitim almak istiyorsan..üniversite boyunca başını açıcaksın..açmıyorsan bu senin tercihin..çok genel konuşuyorsunuz yaa...çeşitli engeller olsa bile belki dünyada islamın en güzel yaşandığı yerlerden biri türkiyedir...karşı gelen varsa buyursunn..söylesin fikrini
yorum yapmıstım ama sılınmıs demkkı begenılmedi söyle yazıyım böyle bır sorunun sorulması hemde müslüman bırısınden anlam veremıyorum danımarkanın peygamberımıze (s.a.v)ettıgı hakaretlerle es degerdir ....
vesselam
Bence konu farklı yönlere çekilmek isteniyor.onun için yorumlamıcam![]()
öyle bir şeyle beni şereflendirirse de çok mutlu olurum yaniii ayaklarının altını öperim bilmiyorum deli gibi hizmet ederdim heralde
©ﻕΞתς яΞiš;1535977' Alıntı:Hatice kırk yıl düşünsem açık söylüyorum bu konuyu açamazdım... 10 numara bi konu olmuş tebrik ediyorum seni... yorum yapmayan veya yapıpta konuyu yanlış anlayan arkadaşlara söylüyorum bu konunun amacını ben şöyle kavradım; Peygamberimiz gelse nasıl davranırsınız hal ve hareketleriniz nasıl olur demişsin. herkesinde namaz kılardım Kur-an okurdum ezanı dinlerdim vs. yorum yapmasını beklemişsin haklı olarak. onlara karşıda '' madem bu cevabı verecektiniz neden şimdi yapmıyosunuz? Peygamberimiz geldiği zaman yaşantınızdan neden utanacaksınız? madem utanacaksınız neden şimdi bu halde yaşıyosunuz? '' diye gayet güzel, akıllı ve mantıklı bi soru soracaktın... yanlışım varsa düzelt bacım ben bunu anladım ve harbiden de çok ama çok güzel bir konu bi kez daha kutluyorumbravo
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.