---> [hsN.] EVLENDİİİİMMMMMM :mhJeF: Hayırlı olsun .. allah bozmasın..
-oZKan- Ceo Admin 29 Ağu 2015 #21 ---> [hsN.] EVLENDİİİİMMMMMM :mhJeF: Hayırlı olsun .. allah bozmasın..
Heulwen Kayıtlı Üye 15 Nis 2016 #22 ---> [hsN.] EVLENDİİİİMMMMMM :mhJeF: Allah bir ömür ayırmasın sizi, nice mutlu ve huzurlu yıllarda birlikte olun. :R
---> [hsN.] EVLENDİİİİMMMMMM :mhJeF: Allah bir ömür ayırmasın sizi, nice mutlu ve huzurlu yıllarda birlikte olun. :R
M Moreas Bayan Üye 15 Nis 2016 #23 ---> [hsN.] EVLENDİİİİMMMMMM :mhJeF: Maşallah çok güzelsiniz. Eşine de gelinlik pek bir yakışmış maşallah. Allah ayırmasın. Mutlu huzurlu bir yuvanız olur inşallah.
---> [hsN.] EVLENDİİİİMMMMMM :mhJeF: Maşallah çok güzelsiniz. Eşine de gelinlik pek bir yakışmış maşallah. Allah ayırmasın. Mutlu huzurlu bir yuvanız olur inşallah.
Earl Freyja Bayan Üye 15 Nis 2016 #24 ---> [hsN.] EVLENDİİİİMMMMMM :mhJeF: Hani yeni resimler :M Ben sizi çok beğendim çok sevimlisiniz :R:R Allah ayırmasın. :221:
---> [hsN.] EVLENDİİİİMMMMMM :mhJeF: Hani yeni resimler :M Ben sizi çok beğendim çok sevimlisiniz :R:R Allah ayırmasın. :221:
У уαяєη ɘƨмɘя Bayan Üye 15 Nis 2016 #25 ---> [hsN.] EVLENDİİİİMMMMMM :mhJeF: Çok hoşsunuz. Mutluluklar...
Sibel1 Bayan Üye 15 Nis 2016 #26 ---> [hsN.] EVLENDİİİİMMMMMM :mhJeF: Tebrikler Mutluluklar. çok hoş görünüyorsunuz.
Lilith Daughter of the Void Admin 16 Nis 2016 #27 ---> [hsN.] EVLENDİİİİMMMMMM :mhJeF: Gelin pekte güzel aman nazar değmesin. Allah mutlu mesut etsin,iyi ki bu güzel anıyı bizimle paylaştınız. :Ü SM-J700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
---> [hsN.] EVLENDİİİİMMMMMM :mhJeF: Gelin pekte güzel aman nazar değmesin. Allah mutlu mesut etsin,iyi ki bu güzel anıyı bizimle paylaştınız. :Ü SM-J700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
-oZKan- Ceo Admin 20 Nis 2016 #28 ---> [hsN.] EVLENDİİİİMMMMMM :mhJeF: Sevindim adına tebrikler, Mutluluklar ..