Hoşgeldin yar yüreğimeee @sEmih

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
---> Hoşgeldin yar yüreğimeee @sEmih

hahaha

Bencede

Ne Sarılar Var ne Sarılarrr xD

Ama Sarı Tipim Değil Gerçi bellide olmaz

Hepsi Yakışır koluma yani Ayiptir söylemesi xD

Yakışır toprağım yakışmaz mı. Sarısı siyahı önemli değil, kalbi güzel olsun senin olsun toprağım :R Allah yüreği güzel insanlarla karşılaştırsın dilerim ki :R

Yakışır toprağım yakışmaz mı. Sarısı siyahı önemli değil, kalbi güzel olsun senin olsun toprağım :R Allah yüreği güzel insanlarla karşılaştırsın dilerim ki :R

Haklısın o Konuda Toprağım

Bakma Lafta hep yahu.

kimseyi hayatıma almaya niyetim yok

İşe güce verecem kendimi

3 4 sene sonra belki.

Haklısın o Konuda Toprağım

Bakma Lafta hep yahu.

kimseyi hayatıma almaya niyetim yok

İşe güce verecem kendimi

3 4 sene sonra belki.

İş daha önemli toprağım. Sevgili heryerde bulunur da, düzgünü bulunur mu bilmem :) Askerliğini de yaptın, bundan sonra hayatına alacağın insan zaten evleneceğin insan olur. Onun için, iş kariyer, yere sağlam basmak önden gidiyor. 3-4 sene yada 1-2 sene farketmez. Yüreğine yakışan birileri olsun. :R Neyse bu sevgi aşk meşk işleri için erken senin için toprağım, zamanı geldiğinde konuşulur.

İş daha önemli toprağım. Sevgili heryerde bulunur da, düzgünü bulunur mu bilmem :) Askerliğini de yaptın, bundan sonra hayatına alacağın insan zaten evleneceğin insan olur. Onun için, iş kariyer, yere sağlam basmak önden gidiyor. 3-4 sene yada 1-2 sene farketmez. Yüreğine yakışan birileri olsun. :R Neyse bu sevgi aşk meşk işleri için erken senin için toprağım, zamanı geldiğinde konuşulur.

Öyle Toprağım.

İş de Pek Önemli Değil

Ama Sırf Bazıları Pişman Olsun Diye

Elimden Gelenden Fazlasını Yapmak Şart.

Bu Saatten Sonra Dediğin Gibi Aşık Olcağımı Zaten Zannetmiyorum Çünki Cok Basit Bi Duygu Gibi Geliyor.

Önemli Olan Kişilik.

Ve Kişiliğinin Mutlaka Oturmuş Olması Lazım

Yoksa Kişilikleri Sonradan Oturup Değişiyorlar :)

Öyle Toprağım.

İş de Pek Önemli Değil

Ama Sırf Bazıları Pişman Olsun Diye

Elimden Gelenden Fazlasını Yapmak Şart.

Bu Saatten Sonra Dediğin Gibi Aşık Olcağımı Zaten Zannetmiyorum Çünki Cok Basit Bi Duygu Gibi Geliyor.

Önemli Olan Kişilik.

Ve Kişiliğinin Mutlaka Oturmuş Olması Lazım

Yoksa Kişilikleri Sonradan Oturup Değişiyorlar :)

Esra Erol'a götürelim seni toprağım. Aşk evliliği olmazsa, mantık evliliği olur xD

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri