Hissettiğiniz En Büyük Fiziksel Acı Neydi?

bacağıma demir girmesi , burnumun kırılması , başımdan aşağı kaynar çorba dökülmesi

daha sayayım mı :D

Kursunkaleminin ucu avcumun icine saplanmasi.

Bi elimde kracker diger elimde sigara varken sigarayi kracker sanip dilimi yakmam.

---> Hissettiğiniz En Büyük Fiziksel Acı Neydi?

Parmağım üzerine demir kapı kapatıldığında iğrenç bir acıydı

bisikletimle bayir asagiya gidiyordum ellerimide birakmistim,telefon diregine carpinca kafam patladi zannetmistim.

20'lik dişim için ameliyat yapıldı. Lokal anestezi uyguladılar fakat sanırım öncesinde 20 iğne yediğim için etkisi olmadı. Neşterle kesişinden dikerek kapatana kadar her şeyi hissettim.

Yukarıda hiçbir arkadaşımın yaşadığı şeyleri yaşamamış birisi olarak yazacak bir şey bulamadım.
Küçükken (5 yaşında) 3 metrelik bir yerden düşmüştüm onu yazayım bari xD Ama hiçbir şey olmamıştı xD

Belimi sakatlamıştım , 3-4 gün yatakta bile dönemedim , sonra fizik tedavi vs . Ömür boyu küfretmeye yetecek aptalca bir hareket...

..bisikletle bayir asagi iniyordum ellerimide birakmistim,elektrik diregini toslayip 3 metre havada uctum,sag omuzum kirildi zannettim,en buyuk aci oydu.

insanlar neler yaşamış ya :girl_to_take_umbrag

ben de üç gün civarı 20lik diş ağrısı çektim :D

2014 trafik kazasında kırılan kaburgaların ciğere batması..

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri