Himes - İnci(10.Buluşma 20.Ay)

---> Himes - İnci(10.Buluşma 20.Ay)

MaşaLLah.....mutluluğunuz hep daim olsun inş....sevginiz hiç bitmesin.....sizin gibi örnekler oldukça insan aşkın bitmeyeceğine inanıyor.....nazar değmesin inş.....

zaman ayırıp bu guzel duygularını yazıp benı de mutlu ettıgın ıcın tesekkurler merve...umarım sende sevdıgın yada sevecegın kısıyle mutlulukların en guzelını nazar degmeden sorunsuz sekılde yaasarsın...

:)
Sanaldan reele taşınan sağlıklı ilişkilerden biri sizinkide işte.
Semih abi yerin farklıdır bende bilirsin. Ne kadar kibar ve saygılı biri olduğunu herkes bilir bu forumda.
Şu iğrenç espirilerinde olmasa mikemmel bir insan olucaksın :pp

İnciyi pek fazla tanımıyorum ama tanıdığım kadarıyla o da çok şeker bir insan.
Çok yakıştırıyorum sizi.
Hiç ayrılmazsınız umarım.
Hep böyle mutlu olun.
Birbirinizin saçına kola dökün falan :pp

Aynı şehirde olup , sevdiği kişiyle buluşmaya korkanlar utansın diyoruz biz.
O kadar çok dönek insanlar var ki. Birine ümit verirken aynı anda başka birine hoşlandığını söyleyebiliyorlar.
Bu kadar iğrençliğin arasında bu güzel duyguyu kirletmeden yaşayabildiğiniz için ne mutlu size.

Mutluluğunuz daim olsun :)

ilk başlardaki kadar korkutmuyo mesafeler. anladık ki önemli olan güven ve bağlılıkmış.
yorumların ve düşüncelerin için çok teşekkür ederim.

bu arada gerçekten esprileri çok iğrenç :ppxD
tekrar saol :)

MaşaLLah.....mutluluğunuz hep daim olsun inş....sevginiz hiç bitmesin.....sizin gibi örnekler oldukça insan aşkın bitmeyeceğine inanıyor.....nazar değmesin inş.....

amin teşekkür ederim.inşallah ömür boyu sürer:)

resimleri çok merak ettim :s
güzel bir ilişki anladığım kadarıyla :)

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri