h.i.m.e.s.54
Kayıtlı Üye
İNCİ"si ni özleyen hasretinden yanıp tutuşan HİMES gece yarısı birden bire bir karar alır..Kafasında canlandırdığı planı uygulamak isteyen HİMES biranda gozunde canlandırdıgı hayalleri gerceklestirerek özlemini gidermeye calısır.OoOoO özlemle sabah olur olmaz bankaya giden HİMES bir miktar para çekerek İNCİ si ne bir hediye almak için çarşıya gider..çarşıda kafasına koydugu hedıyeleri bulmak için koşuşturur.Havanın aşırı sıcak oluşuyla sıcaktan bunalan HİMES biraz once almaya karar verdiği hediyeleri alıp paketleterek evin yolunu tutar.
Aldıklarını eve bırakan HİMES telden İNCİ si ni arayıp bi yandan konuşup bi yanda yürüyerek terminal in yolunu tutar.Gülüp eğlenerek konuşa konuşa terminale gelen HİMES teli kapar ve gece 23:00 izmir otobüsüne biletini alır...Bileti alır almaz yine İNCİ si ni arayan HİMES konuşa konuşa evin yolunu tutar..Geldiği gibi eve dönen HİMES teli kapatır eve girerek yola cıkma hazırlıklarına başlar....Saat 22:00 surlarında evden çıkan HİMES yine İNCİ si ni arayarak konusa konusa termınale dogru gıder..
Otobüsün kalkmasına az bir süre kala HİMES terminale gelerek İNCİ si ile vedalaşan HİMES teli kapar ve otobüse biner...
Otobüsteki yerini alan HİMES teli yine eline alır ve İNCİ si ile mesajlasarak 7 8 saat sürecek yol un cabucak gecmesi için mesajlasmaya devam eder..Yol boyunca uyumayan HİMES sabah 6 buçuk surlarında İZMİR e ayak basar...
Otobüsten iner inmez karnının acıktıgını farkeden HİMES kahvaltısını yapmak için hemen bir yere dalar..
HİMES yemegını yerken İNCİ de hazırlanıp yola cıkar..Karnını doyurduktan sonra otogardan servise binen HİMES 25 30 dk Icınde bulusacakları yere gelir..
Sessiz sakin bir köşeye cekılen HİMES beklemeye başlar…5-6dk sonra İNCİ nin geldiğini gören himes yine bır şeytanlık pesindedir. İNCİ yi görmesine rağmen arayıp telde konusurken goremedım dıyerekBı sure İNCİ Yİ böle işletir..
Ardından kahkahalara boğulan HİMES teli kapatarak hemen İNCİ nin yanına Gelir ve sarılarak günlerin özlemini giderir….
Göz göze bakarak birbirimize yaklastık..sımsıkı doya doya sarıldım kokladım..ıcımden o an dıcek hıc bısı gelmedı...dilim düğümlendi sankıii....bir kenara oturup nereye gıdecegımıze karar verdik..karar verdıkten sonra yavas yavas sahıle yürüduk..her defasına bu heyacanı ustunde atamayan her defasında bır oncekınden daha fazla heyecan yasayn ben yıne o an heyecanda dıcek pek bısı bulamıordum.. Okadar ozlemısımki gunlerce msjlastıgım..askımı haykırdıgımm..maıller yazdıgım..gecelerce telde konustugum sevdıgım İNCİ m hayaller kurdugum minik prensesim benleydi...yine yeniden yanıbasımdaydı.... okadar cok ozlemısımki.ıcımde okadar hasret bırıkmiş ki yürürken bile gözümü senden alamadım İNCİ m...gözlerinin içine baka baka yürüdüm.boynum tutulurcasınaa ıcımden kıpı kıpır gelen bır heyecanla...yururken bıle senı ızledım...
oysa fırlama , hiperaktif ben, senin yanında , uysal bir kediydim...sahile kadar gülerek yürüdük.sonra kayalıklara dogru yaklasıp denize karşı özlem giderdik..bana karsı okadar ıcten okadar sıcaktınkii...oo an ınan cok mutlu oldum..gozlerının ıcı guluordu...her dk gulumsuordunn..bana hıc sogukluk hıssettırmedın....gulusunle ıcımı cok mutlu ettın...Aşırı sıcağa dayanamayan ben dusunmeyen basladık ne yapsak ne yapsak..sahilin biraz ilerisinde bulunan kent orman a gittik.. Aşırı yorgun ve uykusun olan HiMES kendini direk ağaçların altına atıp uzandı..Uzandığı yerden İNCİ sini izleyen HİMES...bu anın bıtmesını hıs ıstemıyordu İNCİ m...sana karsı okadar ask doluyumki oo gulusunle konusmalarınla senın varlıgınla sevgınle dolu olan butun bedenımı hucrelerımı bırkez daha varlıgınla sevgınle kaplamayı basardın bitanem..
kuş sesleri hafif esen rüzgar ve yanıbasımda sen...hersey okadar süperki sana doyamıyorum...özlediğim kokunu saatlerce ıcıme cekıorum..oo gozbebeklerımde dklarca kendimi görüorum...gozbebeklerıne bakara sana aşkımı haykırmak okadar güzelki...Biraz özlem giderdikten sonra...2-3 gun sonra 20,ayımız olacagı ıcın aldıgım hediyeleri verdım..20.ay tebriğinden sonra mutlulugumuz maximumlara ulastı..Ağaçların altında onlarca fotograf cekılen HİMES&İNCİ o anı ölümsüzleştirerek aşklarına bir unutulmaz anı daha kazıdı....
Daha sonra Aşırı derece de acıkan HİMES ve İNCİ tekrar sahil boyundan tekrar merkeze dogru yuruyerek ogle yemegı yemege karar verırler..
Merkeste başbasa yemek yemeğe baslayan HİMES&İNCİ nin mutlulukları yine gözlerinden belliydi...Tabiki herzaman Romantik bir karaktere bürünen HİMES aşk dolu sözler ve iğrenc esprileriyle İNCİ nin aklını basından alıp kahkahalara boğuluyordu. . )
Yemegın ardından çarsıda saatlerce gezen HİMES&İNCİ yorgunluktan bitkin bir halde gezmeye devam edıordu..İNCİ nin aklına gelen bir fikirle mağazaya giren HİMES&İNCİ...mağazada biraz dolastıktan sonra bısıler almaya karar verir...İNCİ HİMES in kardesıne bısıler aldıktan sonra babalar günü dolayısıyla HİMES in babasına da hediye alarak mağazadan cıkar.. Resim çektirme hobisi olan HİMES İNCİ ye defalarca foto çektirir..göztepe üst geçitine cıkarak denize karsı foto cektiren HİMES&İNCİ bu anıda ölümsüzleştirmeyi basarır...
Ardından markete giren HİMES&İNCİ 2 3 adet su kola ve ıvır zıvır alarak yine sahilin yolunu tutar...
Sahilde gölge bir yer bulan HİMES&İNCİ oOo yorgunlukla ağaçların altına uzanır..sıcaktan aşırı bunalan HİMES in aklına yine şeytanlıklar gelir...uzanan İNCİ nin üzerine kola döken HİMES aynı sekılde karsılık bulur.ardından bi kola savaşı başlar . : ) saçımış başımız heryerimiz koladan yapış yapış ardından bide su savaşı bu sıcak havada cok ıyı geldi. : p
Zamanın cabucak gectıgını farkeden HİMES bağladı duygusala Ruya gıbıydııı ama bılıorum gercek.basını gogsume dayadın saclarını oksayarak sevdım senı delıcesıne yanaklarını sıktım..boynuna dokunarak senı huylandırdımm hersy superdı......saatler senınle okdar cabuk gectıkıı...zaman bıle kıskanıordu bızı..İstesek hayal etsek bukdr gzl bır gun yasayamazdık. Denıze sıfır bır yerde..basbasayız gozumuz kımseyı gormuorr tek bız varız sankı dunyada...uzandım dızlerıne sevdık bırbırımızı saatlerce....nefesımızı nefesımıze kattıkkk...Ömür boyu nefesımde bile sen varsın prensesım.....sana doyamıorumm tapıorum ben sana her an senı ıstıorum tek dılegım tek ıstedgımsın....her dakikayı doya doya yasadık. Çabucak gecen zaman artık veda saatlerını gostrmeye basladı geldıgımız yere dogru yurudukççee karamsarlık coktu ıcımızee.okadar mukkemel bır gundukı hayatımın en guzel gunuydu 10.günü...sana hersyın en guzelını defalarca kez yasatcam her bulusmamız bır oncekınden daha gzl uınutulmaz olcak bundan emın ol prensesim...
Hep diyorum gelecek gecmıstekılerınden hep daha ıyı olacak..aynı seyı bırdahakı sefer ıcınde dıyecem..
SeNi SeViyoRuM
10.BuLuŞmA
VE
20.AyımıZ
KuTLu OLsun...
.
.
.
Son düzenleme: