Hikmetli Sözler..

---> Hikmetli Sözler..

fırtınınan şiddeti ne kadar olursa olsun martı sevdiği denizden vazgeçmez
Albert Camus

Bir makamdan, ona yenice gözIerini çevirip bakan kişi de bahsedebiIir, o makama çoktan uIaşmış kişi de. Bu ancak basiret ehIine açık bir farktır.

Hz.Muhyiddin-i Arabi

---> Hikmetli Sözler..

**œZaferin nasıl kazanılacağını Hz. Hüseyin**™den öğrendim**¦ İslam**™ın o büyük şehidinin hayatını ve Kerbela trajedisini dikkatlice okudum ve şu sonuca vardım ki, Hindistan zafere ulaşmak istiyorsa İmam Hüseyin**™i örnek almalıdır. İslam, kılıçla değil, o yüce aziz İmam**™ın kendisini İslam**™a kurban etmesiyle yayıldı.**

Hindistan**™ın Bağımsızlık Hareketinin Siyasi ve Ruhani Lideri Mahatma Gandhi

---> Hikmetli Sözler..

herkes dış güzelliği değil iç güzelliği der ama insanoğlu işte dışını beğenmediği bir şeyin içini merak etmez... (yazanı bilmiyorum)

Cevap: ---> Hikmetli Sözler..

herkes dýþ güzelliði deðil iç güzelliði der ama insanoðlu iþte dýþýný beðenmediði bir þeyin içini merak etmez... (yazaný bilmiyorum)

Bu söze yakın Hadis-i Şerif var;

"Allah sizin dış görünüşünüze ve mallarınıza bakmaz. Ama o sizin kalplerinize ve işlerinize bakar.."*

Allah'ım gönlümde olanı hakkımda hayırlı eyle, hakkımda hayırlı olanı gönlüme razı eyle**¦
Hz. Ali (k.a.v)

---> Hikmetli Sözler..

Bazen arkya dönüp bakması gerekir insanın nereden geldiğini unutmaması için
Şems-i Tebrizi

Cevap: ---> Hikmetli Sözler..

Sakın kendisine verdiğin kıymeti sana vermeyenle arkadaş olma.

Hz. Muhammed

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri