Hikayeyi Devam Ettir

kardeşini iten elin abisini hayaleti olduğu düşünülüyormuş FBI dan gelirler ve sorunu çözmeye çalışıyorlar fakat adam delirmiştir. akıl hastanesinde yatarken birgün içeri biri girer ve onaaa...

sen deli deilsin ama burda seni bir müddet tutmak zorundayız der eğer burdan hemen çıkmak istersen sana yardım ederim demiş
adam da ben biraz burda kalıyım rahatım yerinde der
gelen adam çıkar ve müdürün odasına gider.....

müdüre doğru ilerler ve der ki
"biliyorum sen yaptın neden bana bunu yaptın haa.söyle neden öğle yemeğimi yedin"

bağırarak

müdür hemen güvenliği çağırır aslında o adam zararsız bir delidr herkese sen deli değisin ama bi müddet burda klacaksın gibi yada neden öğle yemeğimi yedin gibi sözler sarfediyomuş ama bu aralar biraz hırçınlaşmış güvenlik görevlileri adamı bir odaya kapatmışlar

adam çaresizce bağırır. odadan çıkmak ister ama çıkamaz.ardından bir doktor gelir odaya. adam doktora gülümser bi yumruk atar.
adam yere yığılır. kimse görmez adamı.deli doktorun önlügünü giyerve çıkar dışarı.

ve sorar düşlerforum koro toplulugunun cd si varmı özgürümde artık özledim forumdakileri arabamda takıp dinlicem eve gidip foruma girene dek:D

---> hikaye dewam ettirmece

sonra, yeni bir hikaye daha gerçekleşmiştir ve bununla birlikte olağanüstü bir gerçekle sonuçlanmıştır böylelikle hikayemiz sona ermiştir, yeni konu açıyorum:)

bir hayal perisi varmış ve hergün dolu dolu hayaller kurarak yaşarmış, o zamanki hayallerinden bir tanesi de deniz kenarında olan çiftlermiş ve onu bizlere aktarıyomuş, akşam olduğunda loş bir yerde yıldızları seyrederek gitar çalıyolarmış,

daha sonra.??

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri