Efsunkar
Bayan Üye
---> hikayeyi devam ettir
Bir an gerçek Kadir abi var sandım.Çok başarılı bir anlatım.:hi:
Niww York'taki minare '' Mahzun Kırmızıgül'den beri böylesine heybetli olmamıştı.
Kadir abi olanca sesiyle haykırarak,kurda kuşa yem olmuş Türkan'a çatıyordu.
-''Ben seni mi sevdim.Neydi günahım!Yıkıl ,çekil hayatımdan.Girme bir daha.!!!
Hayatı tüm samimiyetiyle ,tavizsiz yaşayan Kadir abi,ne dizlerinin üzerine çökecek bir adamdı,ne de intihar edecek.
O içindeki kanı akıtmaya niyetlenmişti.
-Ney,Niww York,Niww York.sana yenilmeyeceğim.
Paranız,saltanatınız ,üç kuruşluk hayatınız sizin nolsun.
Gözü kara Kadir abinin gözü daha da kararmış,hışımla profesörle yüzleşeceği adrese doğru yola koyuldu.Hoş göremezdi,görmemeliydi.Ne de olsa o hayatına izinsiz dahil olan biriydi.Heybeti ne yazardı Kadir abiye.Kör nolmak bile daha onurluydu.
Talihsiz kadir abi ve ailesi bütün uzmanların ve kaportacıların müdahelesine rağmen tam şifa bulamamıştır. kadir abi kör demet abla sağır oğulları eski jastın yeni alper tunga ise topal olmuştur kaderin elinde oyuncak olan bu zavallıları iyileştirebilecek tek hekim yurt dışında yaşayan nalçak profesor doctor why'dir doktor why türkanın yeni ve hafif efemine kocasıdır. Kazayı duyan türkan hemen özel mobil jetini hazırlatıp kadir abi ve aiilesini kocasının yanına amerikanyaya göndermiştir. şifa bulan kadir abi türkanın bu jestini duyunca kudurmuş çileden çıkmış ve kendini niiiw yorktaki en yüksek minarenin tepesine çıkarmıştır ve............
Bir an gerçek Kadir abi var sandım.Çok başarılı bir anlatım.:hi:
Niww York'taki minare '' Mahzun Kırmızıgül'den beri böylesine heybetli olmamıştı.
Kadir abi olanca sesiyle haykırarak,kurda kuşa yem olmuş Türkan'a çatıyordu.
-''Ben seni mi sevdim.Neydi günahım!Yıkıl ,çekil hayatımdan.Girme bir daha.!!!
Hayatı tüm samimiyetiyle ,tavizsiz yaşayan Kadir abi,ne dizlerinin üzerine çökecek bir adamdı,ne de intihar edecek.
O içindeki kanı akıtmaya niyetlenmişti.
-Ney,Niww York,Niww York.sana yenilmeyeceğim.
Paranız,saltanatınız ,üç kuruşluk hayatınız sizin nolsun.
Gözü kara Kadir abinin gözü daha da kararmış,hışımla profesörle yüzleşeceği adrese doğru yola koyuldu.Hoş göremezdi,görmemeliydi.Ne de olsa o hayatına izinsiz dahil olan biriydi.Heybeti ne yazardı Kadir abiye.Kör nolmak bile daha onurluydu.