---> hikayeyi devam ettir :) emlakçı hemen atlamış teklife
O omritehi Kayıtlı Üye 10 Ağu 2011 #543 ---> hikayeyi devam ettir adamda boynu bükük kendini arabeske vermiş :d
gulnare Bayan Üye 10 Ağu 2011 #544 ---> hikayeyi devam ettir günlerden bir gün adama köyden 1 mektup gelmiş...mektupta adama büyük büyük büyük dedesinden bolluca miras kaldığı bildirilmiş.
---> hikayeyi devam ettir günlerden bir gün adama köyden 1 mektup gelmiş...mektupta adama büyük büyük büyük dedesinden bolluca miras kaldığı bildirilmiş.
O omritehi Kayıtlı Üye 10 Ağu 2011 #545 ---> hikayeyi devam ettir adam lan şimdi köşeyi döndüm ha deyip bi keyif sigarası yakmış
Yitirilen Banned 10 Ağu 2011 #546 ---> hikayeyi devam ettir sigarayi yakmak isterken birgulu karisinda goru vermis:I
Gizem5413 Bayan Üye 10 Ağu 2011 #547 ---> hikayeyi devam ettir Şaşırmış önce . Ama sonra sigarayı yakıp devam etmiş .. Hatırlarmısın bilmem fakir ama gururlu bir genç vardı .. o artık yok ahaha
---> hikayeyi devam ettir Şaşırmış önce . Ama sonra sigarayı yakıp devam etmiş .. Hatırlarmısın bilmem fakir ama gururlu bir genç vardı .. o artık yok ahaha
gulnare Bayan Üye 11 Ağu 2011 #549 ---> hikayeyi devam ettir bütün parasını bankaya yatırmış ama bir gün soyguncular bu bankayı soyup soğana çevirmış ve adamın bütün paracıkları gitmişş
---> hikayeyi devam ettir bütün parasını bankaya yatırmış ama bir gün soyguncular bu bankayı soyup soğana çevirmış ve adamın bütün paracıkları gitmişş
O omritehi Kayıtlı Üye 11 Ağu 2011 #550 ---> hikayeyi devam ettir şarapkolik olup sokaklarda dilenmeye başlamış
gulnare Bayan Üye 11 Ağu 2011 #551 ---> hikayeyi devam ettir 3 yıl dilenmiş ve çok zengin hahaha{ yılan hikayesine döndü bu}
O omritehi Kayıtlı Üye 11 Ağu 2011 #552 ---> hikayeyi devam ettir yılan hikayesindeki memoli gibi yaptı saçlarını ve sinan akçılın sanatçı olduğu ülkede star olurum dedi
---> hikayeyi devam ettir yılan hikayesindeki memoli gibi yaptı saçlarını ve sinan akçılın sanatçı olduğu ülkede star olurum dedi
gulnare Bayan Üye 11 Ağu 2011 #553 ---> hikayeyi devam ettir tabi hande yener buna çok kızdı ve adamı HAKSIZ YERE mahkemeye verdi
RuyaLarda Bayan Üye 11 Ağu 2011 #554 ---> hikayeyi devam ettir cokk inanıyodu buna sinan akçıl bıle sanatcı olduysa ben haydı hadı olurum dıyee sevıncten havalara ucuyordu garibim
---> hikayeyi devam ettir cokk inanıyodu buna sinan akçıl bıle sanatcı olduysa ben haydı hadı olurum dıyee sevıncten havalara ucuyordu garibim
OlDsToNeBoY Kayıtlı Üye 11 Ağu 2011 #555 ---> hikayeyi devam ettir bi yandanda sinan akçılla ne alıp veremedkleri olduğnu düşnmüor deildi
gulnare Bayan Üye 11 Ağu 2011 #556 ---> hikayeyi devam ettir ama sinan akçıl o komik dişleriyle şarkı söylüyorsa ben super star bile olurum diyordu ve bir stüdyoya gitti
---> hikayeyi devam ettir ama sinan akçıl o komik dişleriyle şarkı söylüyorsa ben super star bile olurum diyordu ve bir stüdyoya gitti
O omritehi Kayıtlı Üye 11 Ağu 2011 #557 ---> hikayeyi devam ettir stüdyo sahibi adamın sesini kargaya benzetti.
O omritehi Kayıtlı Üye 11 Ağu 2011 #559 ---> hikayeyi devam ettir adam kös kös oturken birden aklına yaş olmuş 35 hala bekarım ne biçim iş diye bir düşünce gelmiş.
---> hikayeyi devam ettir adam kös kös oturken birden aklına yaş olmuş 35 hala bekarım ne biçim iş diye bir düşünce gelmiş.
gulnare Bayan Üye 11 Ağu 2011 #560 ---> hikayeyi devam ettir tabi adamın kuşlarla önceden problemi vardı ve sesinin kargaya benzetilmesi onu depresyona soktu
---> hikayeyi devam ettir tabi adamın kuşlarla önceden problemi vardı ve sesinin kargaya benzetilmesi onu depresyona soktu