Hiç yüreğinizin götürdüğü yere gittiniz mi?
fatih.hat Kayıtlı Üye 22 May 2010 #5 ---> Hiç yüreğinizin götürdüğü yere gittiniz mi? ben değilde genelde yüreğimi ben alıp götürrüm istediğim yere
---> Hiç yüreğinizin götürdüğü yere gittiniz mi? ben değilde genelde yüreğimi ben alıp götürrüm istediğim yere
qumusSs Bayan Üye 23 May 2010 #8 ---> Hiç yüreğinizin götürdüğü yere gittiniz mi? Hatırlamıyorum.. qitmedim herhalde
DiReNiS Bayan Üye 24 May 2010 #9 ---> Hiç yüreğinizin götürdüğü yere gittiniz mi? Öğrenci iken gittim epeyce... Sonra anladım,yüreciğinin her istediği yere gidilemeyeceğini..
---> Hiç yüreğinizin götürdüğü yere gittiniz mi? Öğrenci iken gittim epeyce... Sonra anladım,yüreciğinin her istediği yere gidilemeyeceğini..
pitbulljuu çoğu insanı severim. Kayıtlı Üye 26 May 2010 #10 ---> Hiç yüreğinizin götürdüğü yere gittiniz mi? ben heryere giderim dalak böbrek ayırmam
H heroes96 Banned 27 May 2010 #11 ---> Hiç yüreğinizin götürdüğü yere gittiniz mi? hep aklımı dinledim
NarinCicek Bayan Üye 29 May 2010 #12 ---> Hiç yüreğinizin götürdüğü yere gittiniz mi? gititm pisman oldum hala agliyorum
1 1914e1914 Kayıtlı Üye 4 Haz 2010 #13 ---> Hiç yüreğinizin götürdüğü yere gittiniz mi? isteyerek gittim