---> Hiç Sınıfta KaLdınızmı ? kalmadım...
I ilker48 Kayıtlı Üye 19 Kas 2010 #43 ---> Hiç Sınıfta KaLdınızmı ? kalmayı bırak 85 den asagi not görmedim okul hayatım boyunca örnek bir inekktim
---> Hiç Sınıfta KaLdınızmı ? kalmayı bırak 85 den asagi not görmedim okul hayatım boyunca örnek bir inekktim
mr.monk Kayıtlı Üye 19 Kas 2010 #44 ---> Hiç Sınıfta KaLdınızmı ? kalmayı bırak öyle bir dönem geçirdim ki artık ff almak kaderim olmuştu.
---> Hiç Sınıfta KaLdınızmı ? kalmayı bırak öyle bir dönem geçirdim ki artık ff almak kaderim olmuştu.
m3ssi Kayıtlı Üye 19 Kas 2010 #46 ---> Hiç Sınıfta KaLdınızmı ? Sınıfı geçmeye çalışıyor ve bunla ilgili stres yaparsanız zaten kalırsınız Yeni gelen sistemde 4 yıl olmuş lise, 5. yılda kapıda bekliyo ona göre bana gelince kalmam söz konusu bile değil
---> Hiç Sınıfta KaLdınızmı ? Sınıfı geçmeye çalışıyor ve bunla ilgili stres yaparsanız zaten kalırsınız Yeni gelen sistemde 4 yıl olmuş lise, 5. yılda kapıda bekliyo ona göre bana gelince kalmam söz konusu bile değil
nissan91 Bayan Üye 7 Şub 2011 #48 ---> Hiç Sınıfta KaLdınızmı ? lise hayatımda hiç kalmadım ama ünv yarım dönem uzadı inş bu dönem geçicmmmm
---> Hiç Sınıfta KaLdınızmı ? lise hayatımda hiç kalmadım ama ünv yarım dönem uzadı inş bu dönem geçicmmmm
_zeynep_ Bayan Üye 11 Şub 2011 #51 ---> Hiç Sınıfta KaLdınızmı ? Allah'a şükür hiç kalmadım Bundan sonrada kalmamak ümidiyle
cumlemuhendisi Bayan Üye 11 Şub 2011 #52 ---> Hiç Sınıfta KaLdınızmı ? kalmadım.Her sene bütünleme sınavlarına girdim ama
4MinoRMacH1Né Hard Work Beats Talent Kayıtlı Üye 12 Şub 2011 #53 ---> Hiç Sınıfta KaLdınızmı ? hep kılpayı geçtim xD