---> Hiç Sevmediginiz Huyunuz Nedir ? Inatçıyım
LityuM Bayan Üye 11 Kas 2013 #44 ---> Hiç Sevmediginiz Huyunuz Nedir ? Umursadığım birini, umursamıyor görünmeye çalışmak.
yesil83 Bayan Üye 11 Mar 2014 #47 ---> Hiç Sevmediginiz Huyunuz Nedir ? Dusunduklerimi soylemekte kendimi tutamama
B0LdP1L0t Banned 14 Mar 2014 #48 ---> Hiç Sevmediginiz Huyunuz Nedir ? Sabirsiz olmam GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
---> Hiç Sevmediginiz Huyunuz Nedir ? Sabirsiz olmam GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
InnoCence ÜLKÜ & UMAY Webmaster Prenses 17 Mar 2014 #51 ---> Hiç Sevmediginiz Huyunuz Nedir ? Takıntılı Olmam.
crimsoN Kayıtlı Üye 18 Mar 2014 #53 ---> Hiç Sevmediginiz Huyunuz Nedir ? Ustume vazife olmayan şeylere karışmak. GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
---> Hiç Sevmediginiz Huyunuz Nedir ? Ustume vazife olmayan şeylere karışmak. GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
UZAKLARDAN SAUDADE Kayıtlı Üye 18 Mar 2014 #54 ---> Hiç Sevmediginiz Huyunuz Nedir ? anne-babadan gelen bazı huylar..
Queen2 N.❤ Prenses 17 Nis 2014 #56 ---> Hiç Sevmediginiz Huyunuz Nedir ? Sinirlendiğim insanları çok çabuk unuturum beni o noktaya getirmeyin abiler
---> Hiç Sevmediginiz Huyunuz Nedir ? Sinirlendiğim insanları çok çabuk unuturum beni o noktaya getirmeyin abiler
Valetta Bayan Üye 18 Nis 2014 #57 ---> Hiç Sevmediginiz Huyunuz Nedir ? İnatçılığım .. Hem seviyorum hem sevmiyorum .. Ama en çok başımı yakan bu .
---> Hiç Sevmediginiz Huyunuz Nedir ? İnatçılığım .. Hem seviyorum hem sevmiyorum .. Ama en çok başımı yakan bu .
yesil83 Bayan Üye 19 Nis 2014 #58 ---> Hiç Sevmediginiz Huyunuz Nedir ? I atciligim ve cabuk demoralize olmam.
Apocrypha Bayan Üye 19 Nis 2014 #59 ---> Hiç Sevmediginiz Huyunuz Nedir ? bazen çok umursamaz olabiliyorum.