küçükken çok düşerdim :D
B BeşiktAŞK Kayıtlı Üye 11 Eyl 2008 #23 ranzada yatmıorm ama yatsam kesin düşerdm yani xD çok kötü yatarımda xD
raşa Bayan Üye 14 Eyl 2008 #28 ewt 2. kattan düşmek biraz baş ağrısı yapıo tabii okulda üstte yatınca kaçınılmaz sonnn...galiba benm ölümüm ranzadan düşmekle olucakk:s
ewt 2. kattan düşmek biraz baş ağrısı yapıo tabii okulda üstte yatınca kaçınılmaz sonnn...galiba benm ölümüm ranzadan düşmekle olucakk:s
ayfatata |~|~ GoLD üye ~|~| Kayıtlı Üye 14 Eyl 2008 #29 Orta ikide iken kaafa üstü üst ranzadan betona düştüm. Kafam karpuz gibi yarıldı sanmıştım ama sadece şişti.hahaha
Orta ikide iken kaafa üstü üst ranzadan betona düştüm. Kafam karpuz gibi yarıldı sanmıştım ama sadece şişti.hahaha
selin deniz Bayan Üye 14 Eyl 2008 #30 bir iki defa düstüqüm olduhahaha insan cok tuaf oluo ya öz. rüyadaysan
pitbulljuu çoğu insanı severim. Kayıtlı Üye 14 Eyl 2008 #31 küçükken bisde ranza vardı ben zaten ondan düştükten sonra böyle dengesiz oldum hahaha hahaha
4MinoRMacH1Né Hard Work Beats Talent Kayıtlı Üye 11 Tem 2010 #35 ---> Hiç Ranzadan Düştünüz mü? düştüm
L lethe#2 Bayan Üye 3 Ağu 2010 #37 ---> Hiç Ranzadan Düştünüz mü? küçükken düştüm ve öndeki iki dişimi kırdım yeni dişlerim çıkana kadar öyle dişlek dolaştım
---> Hiç Ranzadan Düştünüz mü? küçükken düştüm ve öndeki iki dişimi kırdım yeni dişlerim çıkana kadar öyle dişlek dolaştım